ΑΕΚ Β-Καλλιθέα 0-3: Άνετο πέρασμα από το “Σεραφείδειο” (hls)

Τέλος στο σερί των επτά αγώνων δίχως ήττα που "έτρεχε" η ΑΕΚ Β έβαλε το Μεγάλο Σάββατο η Καλλιθέα που νίκησε 3-0 στο "Σεραφείδειο" για την 27η αγωνιστική της Super League 2.

Η Καλλιθέα εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος που έκανε η άμυνα της ΑΕΚ Β και πέρασε εύκολα από το “Σεραφείδειο“, επικρατώντας 3-0 με την Ένωση να παίζει με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής τους Μουστακόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δύο φορές στο 12′ και στο 14′ με τον Μάλτσι και και τον Τσιντώνη, με τον Χατζηεμμανουήλ να αντιδρά σωστά, ενώ στο 27΄ο Μάλτσι δεν μπόρεσε να σκοράρει σε κενή εστία.

Η ομάδα του Βόκολου κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά να πετύχει δύο γκολ. Το πρώτο ήρθε στο 38′ όταν από σέντρα του Μάλτσι, ο Μουνιέ με πλασέ έκανε το 0-1 και στο 42′ ο Γάλλος επιθετικός με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της Καλλιθέας.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν για την ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα στο 45′ όταν ο Μουστακόπουλος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Η ΑΕΚ Β έπαιξε με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, άλλαξε στρατηγική, έγινε πιο προσεκτική στις μεταβιβάσεις της και επιθετικά έψαχνε μέσω ατομικών ενεργειών να δημιουργήσει κάτι καλό επιθετικό, όπως έκανε στο 54′ η προσπάθεια του Γιούση με τον Στρέζο να μπλοκάρει.

Δύο λεπτά μετά η Καλλιθέα με εξαιρετική αντεπίθεση έφτασε σε τρίτο γκολ με τον Τσιντώνη να σκοράρει από τα όρια της μεγάλης περιοχής και να σφραγίσει τη νίκη για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κορνέζος, Λάτσι (46′ Μπούσης), Μιτάι (66′ Μιτάι), Μουστακόπουλος, Μπάμπης (78′ Ρουκουνάκης), Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Κοσίδης (78′ Ιατρούδης), Γιούσης (55′ Ευθ. Χριστόπουλος).

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση, Τσιντώνης (68′ Χασαμπένγκοβιτς), Μπουλούλης (77′ Ντιμίτριους), Χατζηδίμπας, Βασιλούδης, Σαντάνα (68′ Βογιατζής), Μουνιέ (62′ Νάτσης), Κυνηγόπουλος (77′ Κωστίκα), Μανθάτης, Μάλτσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.