ΑΕ Καραϊσκάκης: “Υπήρξε απόπειρα δωροδοκίας πριν από παιχνίδι μας”

Ο Καραϊσκάκης Άρτας ανακοίνωσε ότι θα καταγγείλει στις αρμόδιες Αρχές άλλη ομάδα της Super League 2, η οποία προσπάθησε να δωροδοκήσει το σύλλογο πριν από μεταξύ τους ματς.

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε ότι άλλη ομάδα του πρωταθλήματος προσπάθησε να δωροδοκήσει το σύλλογο από την Άρτα. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε ότι μετά το Πάσχα θα καταθέσεις τις αρμόδιες Αρχές τα πειστήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά λύπης είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε ότι περιήλθαν στη γνώση και κατοχή της Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για απόπειρα δωροδοκίας από Π.Α.Ε. που έχει τους ίδιους στόχους με την δική μας πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι.
Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας θα προβεί αμέσως μετά τις γιορτές σε καταγγελία ενώπιον των αρμόδιων αθλητικών οργάνων και αρχών και ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης για άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων φυσικών και νομικών προσώπων, καθώς η επαίσχυντη αυτή αθέμιτη πράξη και προσέγγιση δε συνάδει με τα αθλητικά ιδεώδη και το ευ αγωνίζεσθαι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.