Ολυμπιακός Β’: Παράπονα από τον Ιμπαγάσα για τη διαιτησία

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε 2-1, όμως ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως δεν καταλογίστηκαν δυο πέναλτι υπέρ της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά, ο Ιμπαγάσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για τη νίκη, καθώς έπρεπε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας, όσο και για την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε. Είχαμε τον έλεγχο καθ’’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε μία μεγαλύτερη, σε έκταση, νίκη. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ δύο προσπάθειές μας για γκολ σταμάτησαν στο δοκάρι. Αντίθετα, οι αντίπαλοί μας πέτυχαν ένα γκολ, είχαν και ένα χαμένο πέναλτι”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Θα μπορούσαμε και εμείς να βρεθούμε δύο φορές στην άσπρη βούλα, αλλά δε δόθηκαν οι παραβάσεις. Στο τέλος μου αφήνει μία πικρή γεύση, αφού το τελικό 2-1 δε δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Παίξαμε πολύ καλά, είχαμε την κατοχή της μπάλας και θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο. Πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε γιατί σε τρεις ημέρες έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Επίσης, πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό που αγωνιστήκαμε σήμερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.