Επισκοπή-ΑΕΚ Β 1-3: Νέα τριάρα και έξι ματς αήττητη η Ένωση!

Ασταμάτητη η ΑΕΚ Β, συνεχίζει να παράγει γκολ κερδίζοντας εκτός έδρας 3-1 την Επισκοπή με τον Χρήστο Γιούση να σκοράρει δύο φορές!

Έξι ματς αήττητη συμπλήρωσε η ΑΕΚ Β που με τον Νίκο Παναγιωτάρα στον πάγκο της παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας ευκαιρίες και πετυχαίνοντας πολλά γκολ.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ Β, το πιο πετυχημένο πρότζεκτ τα τελευταία χρόνια

Η Ένωση ήταν ασταμάτητη και πέρασε εντυπωσιακά από την έδρα της Επισκοπής με σκορ 3-1 σε ματς για την 32η αγωνιστική της Super League 2, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Γιούση που σημείωσε δύο γκολ και είχε μία ασίστ.

Ο 23χρονος επιθετικός άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και στο 52′ από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σημείωσε το 2-0 για την ΑΕΚ Β, φτάνοντας παράλληλα τα 16 γκολ που είναι και η καλύτερη επίδοση στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Η Επισκοπή έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 54′ και στο 55′ με το γκολ να έρχεται τελικά στο 57′ με σουτ του Νοικοκυράκη μέσα από την περιοχή για τη μείωση του σκορ σε 1-2.

Στο 65′ ο Θεοχάρης απέτρεψε την ισοφάριση σε σουτ του Εμπόι από αρκετά ευνοϊκή θέση και στις καθυστερήσεις οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν σε τρίτο γκολ με δημιουργό τον Γιούση και εκτελεστή τον Ευθύμη Χριστόπουλο για το τελικό 1-3.

Δεκατρία γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς για την ΑΕΚ Β!

Οι συνθέσεις:

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Καραγιάννης(18′ Σταθόπουλος), Τσάβος, Εμπόι, Νταρσίζιο(90+2′ Κουκούλης), Σουμπασάκης(67′ Σκόνδρας), Νοικοκυράκης, Πολυχρόνης, Τριντάντε

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Ραντόνια(71′ Σταμούλης), Παρράς(90+2′ Αρβανίτης), Μπάμπης, Γερολέμου, Μιτάι, Τζούντα Γκαρσία(86′ Μπούσης), Γιούσης(90’2 Κορομηλάς), Κοσίδης(71′ Χριστόπουλος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.