Ολυμπιακός Β-Αλμωπός Αριδαίας 2-1: Συνεχίζουν νικηφόρα οι “ερυθρόλευκοι”

Ο Ολυμπιακός Β' με σκορ 2-1 και τα γκολ των Βοίλη και Μπαγκαλιάνη νίκησε τον Αλμωπό Αριδαίας για την 32η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Ολυμπιακός Β’ παρέμεινε αήττητος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού επικράτησε εντός έδρας με 2-1 επί του Αλμωπού Αριδαία. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση με τον Βόιλη στο 27ο λεπτό και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-0 υπέρ των “ερυθρόλευκων”.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 63′ αλλά ο Ρόβας αστόχησε από την “άσπρη βούλα”. Ο Ολυμπιακός στο 83′ πέτυχε και δέυτερο τέρμα με τον Μπαγκαλιάνη και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ρόβας μείωσε για τον Αλμωπό και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο Ολυμπιακός Β‘ βρίσκεται στην 9η θέση με 39 βαθμούς όσους έχει και ο Αλμωπός Αριδαίας που είναι 8ος. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τέσσερα παιχνίδια λιγότερα, ενώ ο Αλμωπός δύο.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Καρμπόβνικ, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Ξενιτίδης, Ανδρούτσος, Μαρίνος, Κωστή (72? Αποστολόπουλος), Βοΐλης, Πινακάς.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Πρίκας, Ζαχαρός (76 Ασλαμπάλογλου), Σουλιώτης, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Κολλαράς, Πέττας, Σέχου, Παρασκευάς, Κέρθι.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας).

Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Κομισοπούλου (Χανίων).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.