Λεβαδειακός-ΑΕΚ Β’ 2-2: Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε και… άντεξε η Ένωση!

Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος, ενώ οι Βοιωτοί έχασαν πέναλτι στο δεύτερο για την ανατροπή!

Αν και προηγήθηκε με 2-0 εν τέλει η ΑΕΚ Β’ έφυγε με την ισοπαλία 2-2, από την έδρα του πρωτοπόρου του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, Λεβαδειακού.

Ο Δικέφαλος μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε, αλλά οι Βοιωτοί επέστρεψαν και πήραν το βαθμό στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής.

Αρχικά το σκορ για την Ένωση άνοιξε ο Γιούσης στο 14ο λεπτό, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Μιτάι, ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε για την ομάδα του και το 2-0 με ωραίο πλασέ στο 21′.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν αρχικά με τον Κωνσταντινίδη στο 23′, πριν ο Νίλι στο 25′ φέρει το ματς στα ίσα.

Μάλιστα ο Λεβαδειακός είχε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ώστε να φτάσει στην ανατροπή, αλλά ο Χατζηεμμανουήλ είπε «όχι» στο πέναλτι του Πολέτο στο 60′, για την ανατροπή των Βοιωτών!

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Χάμοντ, Μεχία, Νίλι, Πολέτο, Μουτίνιο (73′ Βρακάς), Μπαρμπόσα (61′ Δούμτσιος), Λιάγκας, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης

ΑΕΚ Β’ (Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κορνέζος (73′ λ.τ Γιαννούτσος), Λάτσι, Μπούσης, Μπάμπης, Γερολέμου, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία (69′ Ευθ. Χριστόπουλος), Ιατρούδης (73′ Γκολφίνος), Μιτάι (90+1′ Ραντόνια)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.