Ξάνθη – Ολυμπιακός Β’ 2-1: Σημαντική νίκη οι Ακρίτες

Με τα τέρματα των Διαμαντόπουλου και Κρητικού, η Ξάνθη πέτυχε την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού Β' σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Superleague 2.

Με τα τέρματα των Διαμαντόπουλου και Κρητικού, η Ξάνθη πέτυχε την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού Β’ σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Superleague 2. Ο Κανέ σημείωσε το μοναδικό τέρμα των Πειραιωτών, οι οποίοι γνώρισαν την πέμπτη ήττα τους στα τελευταία επτά παιχνίδια.

Οι Ακρίτες άνοιξαν το σκορ με τον Διαμαντόπουλο στο 44ο λεπτό, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με το τέρμα του Κάνε στο 60ο και ο Κρητικός στο 81′ έδωσε τη νίκη στην Ξάνθη.

Ξάνθη: Τσομπανίδης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Κρητικός (90’+3′ Δημητριάδας), Τζανακάκης, Δόρης, Διαμαντόπουλος (76′ Τσελεμπάκης), Ουνγιαλίδης, Τσέλιος, Αλί Μπαμπά (64′ Θυμιάνης), Φαζός (64′ Γκάβριτς).

Ολυμπιακός Β: Τζολάκης, Κινκουέ, Μπα (76′ Σουρλής), Φαντιγκά, Ξενιτίδης, Μαμαντού, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος (λ.τ. 29′ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (70′ Βοΐλης), Κίτσος, Κωστή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.