Παναθηναϊκός Β’-Καλλιθέα 0-0: Όλα «μηδέν» στον Ασπρόπυργο

Η Καλλιθέα έμεινε 7 βαθμούς πίσω από τον Λεβαδειακό που έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

Ο Παναθηναϊκός Β’ παραχώρησε ισοπαλία (0-00 στην Καλλιθέα για την 29η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Super League 2 και οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύτιμο έδαφος στην βαθμολογία για να ισοβαθμήσουν με τον Λεβαδειακό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» είχαν αρκετές απουσίες παικτών, αλλά ήταν περισσότεροι απειλητικοί από την Καλλιθέα και στο δεύτερο ημίχρονο, δυο φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια της Καλλιθέας. Στο 50ο λεπτό, ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε το σουτ και ενώ ο Στρέζος δεν μπορούσε να αντιδράσει, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ και στο 65′ ο Παύλος Καρβούνης με κεφαλιά, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας, Λεωνίδας Βόκολος έκανε δυο αλλαγές στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς να αλλάξει η ροή του αγώνα. Η Καλλιθέα ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με τα Χανιά (49β.) και ο Λεβαδειακός προπορεύεται με 56β.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Βάθκεθ):Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καρβούνης (78’ Μαραθωνίτης), Ηλιάδης, Αλμπάνης (87’ Κούτσιας), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τσιριγώτης (87’ Ματσαδές)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Βόκολος): Στρέζος, Ρέντζας (63’ Κονέ), Βασιλούδης (81’ Νάτσης), Κύργιας, Ευαγγέλου, Μανθάτης, Μπουλούλης, Μάλτσι (81’ Μουνιέ), Σαντάνα, Δεμέτριους (52’ Ρώσση), Κυνηγόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.