ΑΕΚ Β-Ηρόδοτος 3-1: Εγκαίνια με νίκη και μπαλάρα (hls)

Το "Σεραφείδειο" έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη και η ΑΕΚ Β παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο πέτυχε την πρώτη ιστορική νίκη, 3-1 τον Ηρόδοτο, τιμώντας και τη μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη.

Το “Σεραφείδειο” στα Σπάτα άνοιξε επίσημα τις πύλες του την Τετάρτη και η ΑΕΚ Β φρόντισε να κάνει εγκαίνια με νικηφόρο αποτέλεσμα, καθώς επικράτησε 3-1 του Ηρόδοτου για την 29η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μετά το άκαρπο πρώτο ημίχρονο έφτασε στη νίκη με τρία γκολ σε 45 λεπτά.

Το πρώτο γκολ στην ιστορία του “Σεραφείδειου” σημείωσε ο Ευθύμης Χριστόπουλος στο 54ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Τζούντα Γκαρσία.

Οι “κιτρινόμαυροι“, τέσσερα λεπτά αργότερα, βρήκαν και δεύτερο γκολ όταν ο Γερολέμου με κάθετη έβγαλε σε θέση βολής τον Ιατρούδη κι αυτός πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ο Ηρόδοτος επέστρεψε στο ματς στο 64ο λεπτό με τον Χαλκιαδάκη, όμως η Ένωση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έφτασε και σε τρίτο τέρμα με τον Γιούση να κάνει τρομερή ενέργεια και με πανέμορφο πλασέ να σημειώνει το τελικό 3-1.

AEK B: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια (80′ Σταμούλης), Παρράς, Λάτσι, Κορνέζος, Μπάμπης, Γερολέμου (86′ Γιαννούτσος), Γιούσης, Γκαρσία, Χριστόπουλος (71′ Μπούσης), Ιατρούδης (80′ Γκολφίνος).

Ηρόδοτος: Κρόστα, Ασίγκμπα, Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Καντέ, Μπαρμπόσα, Αποστολίδης, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Ποζατζίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.