Παναθηναϊκός Β΄ – Ζάκυνθος 1-1: Έσωσε το βαθμό με Κούτσια

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Super League 2 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β΄και την Ζάκυνθο στον Ασπρόπυργο.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του ματς, όμως αυτό που έλλειπε από την ομάδα του Βάθκεθ ήταν η σωστή τελική προσπάθεια.

Στο 16ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κάμερον που σούταρε, η Ξενόπουλος άλλαξε πορεία στην μπάλα και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Καρβούρνη στο 19 αναγκάζοντας τον Μέντες να μαζέψει με διπλή προσπάθεια.

Ο Σερπέζης είχε δύο σουτ στο 31΄ και 33΄ χωρίς όμως να μπορέσει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ουραγός Ζάκυνθος θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο 38ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικολακόπουλου ο Καλλιβωκάς πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσε ν΄απειλήσει.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο στο στο 49΄. Ο Νικολακόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Ξενόπουλος απέκρουσε με δυσκολία και ο Οντόνε με πλασέ έκανε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 71΄. Ο Μαραθωνίτης έκανε το σουτ από τα δεξιά αναγκάζοντας τον Μέντες σε απόκρουση όμως ο Κούτσιας με προβολή έκανε το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός Β είχε μια ακόμα ευκαιρία στις καθυστερήσεις, όταν από γύρισμα του Μαραθωνίτη από δεξιά ο Ματσαδές σούταρε αμαρκάριστος αλλά αστόχησε.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Μαρτίνης, Κούτσιας, Σερπέζης, Ηλιάδης (69’ Θεοχάρης), Κρυπαράκος, Καρβούνης (85’ Ματσαδές), Αλμπάνης (69’ Μαραθωνίτης), Τσιριγώτης.

Ζάκυνθος: Μέντες, Καραμί, Καλλιβώκας, Οντόνε, Κούνια, Εσόνο (80’ Μάρτινς), Σουρμπής (79’ Ντάσης), Νικολακόπουλος, Κοναγκάγια (90’ Κάρδαρης), Ρουκουά (79’ Λαμπόγλου), Κάμερον (64’ Μπαζάν).

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.