ΑΕΚ Β’-Ζάκυνθος 1-0: Πρώτη νίκη για Παναγιωτάρα με Γιούση! (hls)

Η ΑΕΚ Β' ύστερα από τρεις ήττες με Ρόδο (1-0), Χανία (2-1) και Διαγόρα Ρόδου (1-0), επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στη Ζακυνθο επικρατώντας με 1-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής για τη Super League 2.

Η ΑΕΚ Β’ φιλοξένησε στο “Γεώργιος Καμάρας” την τελευταία του βαθμολογικού πίνακα Ζάκυνθο για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι “κιτρινόμαυροι” άρχισαν δυνατά στην αναμέτρηση και δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες με τον Ευθύμη Χριστόπουλο, ωστόσο ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν ευτύχισε σε γκολ. Σημαντικότερη στιγμή του αγώνα η αποβολή του γκολκίπερ της Ζακύνθου στο 28ο λεπτό. Ο Δημήτρης Πατσιογεώργος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή, καθώς έκοψε με το χέρι τη μπάλα εκτός περιοχής στην προσπάθεια του Χριστόπουλου να βρει τα δίχτυα. Το βαθμολογικό τρίποντο για την ΑΕΚ Β’ έδωσε ο Χρήστος Γιούσης στο 85ο λεπτό που με γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τους “κιτρινόμαυρους”.

Η ΑΕΚ Β’ επέστρεψε στις νίκες ύστερα από πέντε παιχνίδια και βρίσκεται στην 6η θέση με 37 βαθμούς ενώ η Ζάκυνθος είναι 17η με 15 και αναμένεται να υποβιβαστεί.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας):Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Λάτσι, Γιαννούτσος, Μιτάι, Μπάμπης (61′ Τζούντα Γκαρσία), Μουστακόπουλος, Γερολέμου (68′ Ρουκουνάκης), Χριστόπουλος (68′ Ιατρούδης), Γιούσης, Κοσίδης.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νόλης): Πατσιογιώργος, Καραμί, Κούνια, Σοάρες (32′ Μπαρμπουνόπουλος), Καλλιβωκάς (32′ Λαμπρόγλου), Κιτόκο, Νικολακόπουλος, Κοναγκάγια, Μπαζάν, Ρουκουά, Σαούλ 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.