ΠΑΟΚ Β’-Τρίκαλα 3-0: “Τρίποντο” και επιστροφή στις νίκες

Ο ΠΑΟΚ Β' ύστερα από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0), ξέσπασε στα Τρίκαλα. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησε με 3-0 για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League 2.

O ΠΑΟΚ Β’ υποδέχθηκε τα Τρίκαλα στο γήπεδο της Ευκαρπιας. Οι “πιτσιρικάδες” του Πάμπλο Γκαρσία μπήκαν δυνατά στην παιχνίδι για την 15η εξ αναβολής αναμέτρησης και έδειξαν από την αρχή την πρόσθεση τους όσον αφορά τo “τρίποντο” της νίκης. Το σκορ για τον “Δικέφαλο” άνοιξε ο Τζίμας στο 32′ από την “άσπρη βούλα”. Το πέναλτι για τον ΠΑΟΚ Β’ κέρδισε ο Τάχατος, ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των Τρικάλων. Στο 45ο λεπτό ο Πανίδης με σουτ “βολίδα” έξω από την περιοχή δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στους “ασπρόμαυρους”.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τη διάθεση για να σκοράρουν, ωστόσο δεν απείλησαν την εστία του Μπουργκάνη. Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Γκορντεζιάνι εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ύστερα από 22 παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχουν 32 βαθμούς και είναι στην 7η θέση. Τα Τρίκαλα είναι σε δύσκολη θέση καθώς βρίσκονται στην 14η θέση με 20 βαθμούς σε 23 παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Τάχατος (63′ Καλουτσικίδης), Σαλαμούρας (46′ Χατζηστραβός), Μελετίδης (46′ Ουεντραόγκο), Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Τζίμας (76′ Σπυρίδης), Πανίδης (69′ Γκορντεζιάνι).

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιέσι, Σανδραβέλης (77′ Μανίσογλου), Νιάρος (65′ Μυλόπουλος), Ριζογιάννης, Ντιαλόσι, Γκοβίνας (65′ Ζησόπουλος), Πέλκας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (86′ Κλεμέντε), Ελευθεριάδης, Χειριτράντας (65′ Φουτσίνι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.