Καλλιθέα-Ρόδος 2-0: Στο -2 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό (hls)

Η Καλλιθέα χρειάστηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για να επιρκατήσει με 2-0 επί της Ρόδου και να μειώσει στο -2 από τον πρώτο του πρωταθλήματος, Λεβαδειακό.

Ανώτερη η Καλλιθέα, η οποία νίκησε τη Ρόδο με 2-0 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για τη Super League 2. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Νασιμέντο με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κυνηγόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό λάθος και διπλασίασε τα τέρματα για την Καλλιθεά.

Η Καλλιθέα βρίσκεται στην 3η θέση του Νότιο ομίλου με 42 βαθμούς σε 21 παιχνίδια. Αντίθετα η Ρόδος, η οποία άρχισε με αξιώσεις τη χρονιά βρίσκεται στην 14η θέση με 20 και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Καλλιθέα: Στρέζος, Ρέντζας (61′ Κωστίκα), Χατζηδίμπας, Ροκάκης, Ρώσση, Τσιντώνης, Σαντάνα (84′ Νάτσης), Μανθάτης, Ντιμίτριους, Κυνηγόπουλος (84′ Μουνιέ), Μαρουκάκης (34′ Χασανμπέγκοβιτς).

Ρόδος: Σουλάι, Σάαντο, Μακρυδημήτρης, Καψάλης, Καραγεώργης (67′ Μάρκοβιτς), Μίγγος, Χύσι, Τσάβες, Μπότος (56′ Μαρτσάκης), Νικολόπουλος, Αδαμάκης.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.