Ήττα για ΑΕΚ Β, στο μηδέν ο ΠΑΟ Β, πλησίασε στην κορυφή η Καλαμάτα

Η ΑΕΚ Β είχε ευκαιρίες και δοκάρι κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου που επικράτησε 1-0, ο ΠΑΟ Β έμεινε στο μηδέν με τον Εργοτέλη, ενώ η Καλαμάτα πλησίασε στους τρεις βαθμούς την κορυφή της Super League 2.

Άτυχη στάθηκε η ΑΕΚ Β στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου για την 23η αγωνιστική της Super League 2, καθώς ηττήθηκε 1-0, έχοντας σημαντικές ευκαρίες και δοκάρι.

Η νησιώτικη ομάδα άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα στο 17′ με μακρινό σουτ του Ζούνη και από εκεί και πέρα η Ένωση είχε κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι.

Απείλησε με τον Γερολέμου να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με σουτ στο 21′, ενώ μια από τις πολλές ευκαιρίες που είχε στο ματς για να ισοφαρίσει χάθηκε στο 72′ με τον Ιατρούδη σε κενή εστία να στέλνει τη μπάλα άουτ, σουτάροντας από το ύψος του πέναλτι.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Γκίνης, Ραντόνια, Λάτσι, Αρβανίτης, Γιαννούτσος (73′ Ρουκουνάκης), Μπάμπης (57′ Τζούντα Γκαρσία), Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Γιούσης, Μιτάι (80′ Παρράς), Κοσίδης (57′ Ιατρούδης)

Διαγόρας (Προβίδας): Μπίντσης, Τάτσης, Ζούνης (67′ Παραστρατίδης), Ρουγκάλας, Μπούμπας, Λαμπίρης, Γιώργου, Τσιαντούλας, Τοπάλ, Μπαστιάνος (94′ Καβαλιέρι), Σινγκ

ΠΑΟ Β-Εργοτέλης 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Παναθηναϊκού Β με τον Εργοτέλη, με τους “πράσινους” να είναι μεν καλύτεροι, αλλά στην τελική προσπάθεια ήταν επιπόλαιοι. Μάλιστα, στην σελίδα του “τριφυλλιού” το συγκεκριμένο αποτέλεσμα χαρακτηρίστηκε σαν ήττα.

Ο Σαρδέλης είχε μια καλή στιγμή για να σκοράρει στο 43′ με τον Τσέλιο να αντιδρά σωστά, ενώ και ο Τσιριγώτης στο 47′ δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή.

Ο γκολκίπερ του Εργοτέλη είχε μία ακόμα καλή επέμβαση στο ματς στο 58′ σε μακρινό σουτ του Σαρδέλη διώχνοντας σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Κούτσιας, Ηλιάδης (80’ Θεοχάρης), Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης (89’ Καραμπάς), Καρβούνης (70’ Σερπέζης), Σαρδέλης (71’ Μαραθωνίτης), Τσιριγώτης (89’ Ματσαδές).

Εργοτέλης: Τσέλιος, Πέιος, Κωστανάσιος (71’ Κουτάντος), Βουτσάς (46’ Νεράλ), Κόνραντ (83’ Ορέστη), Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Αλεξάκης (62’ Πατρινός), Ποζατζίδης, Αμπντουλαχί, Κολά.

Τα υπόλοιπα ματς της 23ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου

Η Καλαμάτα επικράτησε 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη με γκολ του Λουκίνα και πλησίασε τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στους τρεις βαθμούς, η Κηφισιά έπιασε στην 3η θέση την Καλλιθέα χάρη στο 1-0 επί των Χανίων, ενώ το ματς κορυφής μεταξύ Λεβαδειακού και Καλλιθέας αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:

Ηρόδοτος – Αιγάλεω 3-0
Παναθηναϊκός Β’ – Εργοτέλης 0-0
Καλαμάτα – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0
ΑΕΚ Β’ – Διαγόρας 0-1
Κηφισιά – Χανιά 1-0
Επισκοπή – Ζάκυνθος 1-0
Ρόδος – ΟΦ Ιεράπετρας 1-2
Λεβαδειακός – Καλλιθέα (αναβλήθηκε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.