SuperLeague-2 (A’ όμιλος): «Διπλό» της Λάρισας στις Σέρρες

Οι «βυσσινί» υπολείπονται τριών βαθμών από την Βέροια που έχει και έναν αγώνα λιγότερο

Η Λάρισα έφυγαν με τους τρείς βαθμούς της νίκης από την έδρα του Πανσεραϊκού (0-1) και παρέμεινε στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης που βρίσκεται η Βέροια στην βαθμολογία του Α’ ομίλου στο πρωτάθλημα της Super League-2. H Βέροια έχει έναν αγώνα λιγότερο. Το νικητήριο γκολ των «βυσσινί» πέτυχε ο Γκοτζαμανίδης στο 31′. Οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, ωστόσο η άμυνα της ΑΕΛ έδιωξε στην γραμμή.

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Πίντο, Βάντερσον (57′ Στίνα), Κόντσι, Μαρκιόνι, Κρητικός (67′ Έππας), Ανάκογλου, Ντίαζ, Κανίς.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδάνος, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Κολομπίνο, Γιάκος (69′ Κ. Παπαγεωργίου), Νικολιάς (90+5′ Γλύνος), Ραμίρεζ (81′ Γαρυφαλιάς), Μαυριάς, Όγκμποε (90+5′ Κούστα).Χωρίς σκορ στην Καρδίτσα

Ισόπαλο και χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι Αναγέννησης Καρδίτσας-Νίκης Βόλου, ενώ σημαντική νίκη για την παραμονή τους στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, πέτυχαν τα Τρίκαλα που επιβλήθηκαν με 1-0 του Ηρακλή, στο Καυταντζόγλειο, χάρη στο γκολ του Ευθυμίου στο 9ο λεπτό. Στην 7η θέση με 26 βαθμούς παρέμεινε ο “Γηραιός”.

Τέσσερα γκολ και ισόπαλο σκορ, ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Πιερικού-Αλμωπού Αριδαίας. Ο Σέχου άνοιξε το σκορ στο 19′ και ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 34′. Στις καθυστερήσεις ο Πέττας έκανε το 1-2, ενώ ο Πιερικός ισοφάρισε ξανά στο 85′ με τον Παπαδόπουλο. Στην 12η θέση με 19 ο Πιερικός, στην 9η με 26 ο Αλμωπός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.