ΑΕΛ: Τέλος ο Ακούνια!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Ματίας Ακούνια, λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Επίσημα τέλος αποτελεί από την ΑΕΛ, ο Ματίας Ακούνια. Η διοίκηση των “βυσσινί” εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίηση την απόφαση του συλλόγου. Ο 29χρονος Ουρουγουανός έχει υποπέσει σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα και αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από το κλαμπ.

Αναλυτικά:

«Λόγω σειράς σοβαρότατών πειθαρχικών παραπτωμάτων και εντελώς αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς απέναντι σε προπονητές (Φραντζέσκο – Φυντάνη – Γκουτσίδη) και τους συνεργάτες τους, σε ποδοσφαιριστές και σε διοικητικό προσωπικό, λύθηκε σήμερα το συμβόλαιο συνεργασίας της ομάδας μας με τον Mathias Acuna.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε προεισπράξει από το Δεκέμβριο ακόμη και το μισθό και την δόση του Φεβρουαρίου 2022, για λόγους οικογενειακούς όπως ισχυριζόταν, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ και αφού έλαβε και πέρα του μισθού και της δόσης του Φεβρουαρίου και το ποσό των 1000€ για προσωπικές του ανάγκες, παρέδωσε τα αντικείμενα της ομάδας στον φροντιστή μας και αποχώρησε οριστικά από το περιβάλλον της ΑΕΛ.
Η ΑΕΛ για να δεχθεί να φύγει πλήρωσε ακόμη και τα εισιτήρια της φυγής του.
Για άλλη μια φορά θέλω να δηλώσουμε ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν αλλάξει όλα με την έλευση του Γκουτσίδη, Σπυρόπουλου και Νάση και η ιδιοκτησία και διοίκηση έχουν προσαρμοστεί στα θέλω τους και στη φιλοσοφία τους, έχοντας σαν μοναδικό στόχο την δημιουργία μιας ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, με βάση Λαρισαίους και Έλληνες ποδοσφαιριστές και μόνο λίγους και αξιόλογους σε όλους τους τομείς ξένους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.