Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός Β’ 2-3: Επιστροφή στις νίκες με υπογραφή Πινακά!

Ματς για γερά νεύρα στον Βόλο. Ντεμπούτο ως αλλαγή ο νεοαπτηθείς Νταμπό

Σπουδαία – εκτός έδρας – νίκη πήρε ο Ολυμπιακός Β’ επί του Ολυμπιακού Βόλου με 3-2 (34′ Φιλίποβιτς, 60′ Βερνάρδος-5′ Μαρίνος, 32′ Σουρλής, 65′ Πινακάς), σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Φιλίποβιτς.

Σημαντικό μάθημα πήραν οι ποδοσφαιριστές του Άριελ Ιμπαγάσα στον Βόλο καθώς προηγήθηκαν μεν με διαφορά δύο τερμάτων προϊδεάζοντας για μια άνετη επικράτηση όμως η πραγματικότητα αποδείχτηκε διαφορετική. Αρχικά, ο Μαρίνος πολύ νωρίς άνοιξε το σκορ, μόλις στο 5ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση όμως και πάλι ο Ολυμπιακός Β’ ήταν αυτός που σκόραρε και συγκεκριμένα στο 32′ με τον Σουρλή, που αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε στον αδικοχαμένο, δολοφονηθέντα Αλκιβιάδη Καμπανό.

Αυτό που αναζητούσαν εξ αρχής οι γηπεδούχοι κατάφεραν – τελικά – να το βρουν στο 34′, όταν ο Φιλίποβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κρατώντας τον Βόλο μέσα στο παιχνίδι. Με την πάροδο της ώρας, οι προσπάθειες ισοφάρισης εντάθηκαν, με την πίεση ν’ αυξάνεται σταδιακά και τους κόπους των ποδοσφαιριστών του Βασίλη Βούζα ν’ αποδίδουν καρπούς με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με σουτ του Βερνάρδου.

Η χαρά των γηπεδούχων ωστόσο δεν κράτησε πολύ και γι’ αυτό φρόντισε ο Πινακάς που στο 65′ με πλασέ ανέκτησε το προβάδισμα για τον Ολυμπιακό Β’, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 82′ ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος έδωσε τη θέση του στον προσφάτως αποκτηθέντα Νταμπό, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Φιλίποβιτς.

Kόκκινη: 90’+4′ Φιλίποβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Β. Βούζας): Ξενοδόχοφ, Μανάφοβ, Φιλίποβιτς, Στάμου, Παπακώστας, Κόλα (59′ Μάνγκα), Ντος Σάντος, Κότος (82′ Ντιαμπί), Κατσούκης (59′ Ξύδας), Βερνάρδος, Κουντουριώτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αρ. Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής (63′ Τσέλιος), Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάννης, Καλογερόπουλος, Μαρίνος, Κωστή (90′ Ντόι), Σουρλής, Πινακάς (82′ Νταμπό).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.