SL2: Στο +3 ο Λεβαδειακός από την ΑΕΚ Β’, πέρασε τα Χανιά ο Εργοτέλης!

Ο Λεβαδειακός νίκησε εύκολα με 3-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας για την 16η αγωνιστική της Super League 2. "Κόλλησαν" στο 0-0 τα Χανιά στην Ιεράπετρα. Ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-1 επί του Ηρόδοτου και προσπέρασε την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ανεβαίνοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Λεβαδειακός νίκησε εύκολα με 3-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας για την 16η αγωνιστική της Super League 2. “Κόλλησαν” στο 0-0 τα Χανιά στην Ιεράπετρα. Ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-1 επί του Ηρόδοτου και προσπέρασε την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ανεβαίνοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σημαντικό τρίποντο για την ομάδα της Λιβαδειάς, η οποία παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +3 από τη 2η ΑΕΚ Β’.

Λεβαδειακός – Καραϊσκάκης: 3-0

Ο Εργοτέλης νίκησε τον Ηρόδοτο με ανατροπή και πήρε τόσο το διπλό, όσο και το τρίποντο με το οποίο πέρασε τα Χανιά και ανέβηκε στην 6η θέση του Β’ ομίλου για τη Super League 2. Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε προβάδισμα με τον Πέιο στο 24′, αλλά ο Γκίνης έξι λεπτά αργότερα έκανε το 1-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κόνραντ στο 47ο λεπτό και έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Εργοτέλη.

Οι συνθέσεις:

Ηροδοτος (Γιάννης Τάτσης): Δημηζάς, Αργκιλέσι, Βρεττός, Γκίνη, Αρναούτογλου, Ρουσσάκης, Μπαρμπόζα, Καρυωτάκης, Χαλκιαδάκης, Κορτσάμ, Μακριδάκης.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (Σαρρής 46’) Ποζατζίδης (Κατσούρι 66’ λ.τρ)Μίκο, Πέϊος, Μπουτσάκης (Hossam 75’) Appi, Κωστανάσιος, Κοκκίνης (Θεοδωράκης 87’) Conraad (Πατρινός 75’)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.