Αιγάλεω-Αστέρας Βλαχιώτης 1-0: Με Τσιλιγκίρη πήρε το τρίποντο

Το Αιγάλεω επικράτησε με 1-0 επί του Αστέρα Βλαχιώτη ύστερα από γκολ του Τσιλιγκίρη στο 29ο λεπτό για την 16η αγωνιστική της Super League 2.

Tο Αιγάλεω ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε από τον Τσιλιγκίρη στο 29ο λεπτό.

Ο Αστέρας Βλαχιώτης πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η προσπάθεια των φιλοξενούμενων ήταν μάταιη. Τελικά το τρίποντο πήρε η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, έφτασε τους 24, ενώ ο σύλλογος από τη Λακωνία έμεινε στους επτά. Την επόμενη αγωνιστική οι γηπεδούχοι θα ταξιδέψουν στη Ρόδο για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα (6/2, 15:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για τη Super League 2, ενώ ο Αστέρας Βλαχιώτης θα φιλοξενήσει τον Ηρόδοτο την ίδια ώρα και μέρα.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΑΛΕΩ (Α. Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Παπουτσιγιαννόπουλος, Βλάχος, Παπανικόλας, Πιαστόπουλος (71′ Καλύβας), Λάσκαρης, Αρναρέλλης, Τριμμάτης (84′ Βουκελάτος), Τσιλιγκίρης (79′ Σταματάκης), Δημητριάδης (71′ Χοτζάλλι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Κ. Βελιτζέλος):Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος (84′ Ρόδης), Άλβαρεζ, Λάμτσε, Μαϊσουράτζε, Λεωνιδόπουλος (75′ Μεταξάς), Παπουλής (45′ Άντο), Τσίπρας (81’Μπουσμπίμπα), Σοκολάροβ, Φλένσμποργκ (75′ Αμπανκά).

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου), Κοττωρός (Δωδ/νήσου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.