Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β. 1-0: Με Τσουκαλά πήρε το ντέρμπι του Βόλου (hls)

Η Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 11ης αγωνιστικής για τη Super League 2. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τσουκαλάς στο 29ο λεπτό του αγώνα.

Το ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό κέρδισε με 1-0 η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αρχικά με τον Κάσσο στο 1ο λεπτό. Ακολούθησαν οι φάσεις τον Κυριακίδη και Μέτσε στο 14′ και 15ο λεπτό αντίστοιχα. Τελικά το σκορ άνοιξε ο Τσουκαλάς στο 29′, ο οποίος πλάσαρε τον Βούγιοβιτς για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μια σπουδαία ευκαιρία στο 36ο λεπτό με τον Χατζή να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά ο ποδοσφαιριστής των “ερυθρόλευκων” μέσα από την περιοχή της Νίκης έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες καλές στιγμές με το σκορ να παραμένει ίδιο έως το τέλος του αγώνα. Η Νίκη Βόλου ύστερα από το 1-0 πήρε το βαθμολογικό “τρίποντο” και έφτασε τους 19 βαθμούς και τη 4η θέση. Αντίθετα ο Ολυμπιακός Βόλου παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, 15ος με 9 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος (83’ Αθανασίου), Κάσσος, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Ανδρέου, Μέτσε, Κυριακίδης (83’ Παναγιωτίδης), Τσουκαλάς, Γκαρσία (70’ Βλαχομήτρος), Ροχάνο (56’ λ.τρ. Τζιώρας)

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Βούγιοβιτς, Ντιαμπί (46’ Νάνι), Φιλίποβιτς, Παπακώστας (46’ Κουντουριώτης), Βερνάρδος, Γραικός, Κατσούκης (70’ Ασαμόα), Κόλα (83’ Μαρκοπουλιώτης), Σκοπελίτης, Στάμου, Χατζής.

Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.