Κηφισιά: Στιο τιμόνι της ομάδας ο Ελευθερόπουλος

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία της Κηφισιάς.

Τον αντικαταστάτη του Νίκο Κούστα στο πρόσωπο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου βρήκε η Κηφισιά. Η ομάδα της Super League 2 ανακοίνωσε την απόκτηση του τεχνικού, ο οποίος θα καθίσει στην άκρη του πάγκου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1976 και πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα ως τερματοφύλακας σε Ελλάδα και Ιταλία, από το 1994 έως το 2012, έτος στο οποίο αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του και να βαδίσει σε προπονητικά μονοπάτια.

Ο πρώτος σταθμός της καριέρας του ως προπονητής ήταν ο Πανιώνιος, για να ακολουθήσει η συνεργασία του με την ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος), τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Πανθρακικό, τη Βέροια, τον Αστέρα Τρίπολης, την Κέρκυρα, τον Ηρακλή και την Παναχαϊκή. Ως προπονητής, έχει καταγράψει 68 παρουσίες σε πάγκους της Super League 1, κι άλλες 30 σε αυτούς της Super League 2.

Στη θέση του άμεσου συνεργάτη του στο τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς θα βρίσκεται ο Στέλιος Βενετίδης.

Γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1976, ο Στέλιος Βενετίδης αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής για δύο δεκαετίες, όντας μάλιστα μέλος της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004 στην Πορτογαλία.

Από το 2015 συνεχίζει στο ποδόσφαιρο με προπονητική ιδιότητα, όντας συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου σε Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό, Βέροια, Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα, Ηρακλή και Παναχαϊκή.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και ο Στέλιος Βενετίδης θα προπονήσουν για πρώτη φορά τους παίκτες της Κηφισιάς την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου.

Η ΠΑΕ Κηφισιά καλωσορίζει αμφότερους στην οικογένειά της και τους εύχεται υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.