Ολυμπιακός Β΄: Έτοιμος για Θεσπρωτό!

Δείτε τις επιλογές του Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και τα προβλήματα εν όψει Θεσπρωτού. Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Ιάγκο Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός Β΄θα δώσει το πρώτο ματς του 2022 με αντίπαλο τον Θεσπρωτό εκτός έδρας, την Τετάρτη (12/01) για την 13η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα έκλεισε το 2021 με ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-1. Ακολούθησαν δύο αναβολές με Πιερικό εκτός έδρας και Ξάνθη εντός. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’ ανακοίνωσε την αποστολή των Πειραιωτών συμπεριλαμβάνοντας 18 ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για την Ηγουμενίτσα. Αρκετά μέλη της αποστολής συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Οι Τζολάκης, Σουρλής, Μπακαλιάνης, Κίτσος και Μαυρουδής δουλεύουν με τον Πέδρο Μαρτίνς αυτές τις μέρες. Για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού Β’ βρίσκεται ο γιός του Αριέλ Ιμπαγάσα, Ιάγκο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Παπαδούδης, Κωστή, Βοΐλης, Χριστοφιλόπουλος, Α. Μπα, Ντόι, Νικόλης, Νίκολιτς, Ιμπαγάσα, Κατσογιάννης, Ξενιτίδης, Λιάτσος, Γκαλιάνι, Σαπουντζής, Πινακάς, Κεραμίδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.