Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Δημούτσος

Σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε η Αναγέννηση Καρδίτσας αποκτώντας τον Ελίνι Δημούτσο.

Ο 33χρονος χαφ, μετά το περσινό του πέρασμα από την Ξάνθη, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα γήπεδα της Super League 2, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα της Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ελίνι Δημούτσου. Ο Ελίνι γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1988 στη Λούζνια της Αλβανίας και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ηλυσιακό (2003-2004), στον οποίο παρέμεινε για δύο σεζόν, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στον Φωστήρα. Το 2007 έκανε το μεγάλο «άλμα» με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Έπειτα αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό πριν επιστρέψει εκ νέου στον Παναθηναϊκό. Την αγωνιστική περίοδο 2010-11 μετακόμισε στην Τσεχία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Μλάντα Μπόλεσλαβ. Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου στον οποίο και παρέμεινε για μια τετραετία(2011-15). Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στον οποίο αγωνίστηκε για δύο χρόνια(2015-17). Ακολούθησε ο Πλατανιάς και στη συνέχεια η Λαμία, στην οποία και παρέμεινε για δύο χρόνια(2018-20), ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης, όπου και αγωνιζόταν μέχρι σήμερα. Να σημειωθεί έχει χρισθεί διεθνής τόσο με την Εθνική Νέων με την οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Νέων όσο και με την Εθνική Ανδρών. Επίσης έχει αγωνιστεί στο Champions League με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά και στο Europa League με τους Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.

Ελίνι καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.