Επισκοπή – Λεβαδειακός 0-0: Κράτησαν το μηδέν

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Επισκοπής με τον Λεβαδειακό, οι δύο ομάδες "κόλλησαν" στο 0-0 για την 11η αγωνιστική της Super League.

Η Επισκοπή φιλοξένησε τον Λεβαδειακό και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση από τους Κρητικούς με τον Νοικοκυράκη στο 9ο λεπτό, αλλά ο Στογιάνοβιτς απέκρουσε. Ο Λεβαδειακός απάντησε με τον Βήχου στο 32′, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο Νταρζίσιο έπιασε το σουτ στην κίνηση και κατέληξε στο δοκάρι του γκολκίπερ.

Σημαντικότερη στιγμή στο δεύτερο μέρος η αποβολή του Τσάπρα, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίκτες στο 79ο λεπτό. Όμως η ομάδα του Βέλιτς να μη μπορεί να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να ανοίξει το σκορ.

Λεβαδειακός και Επισκοπή μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Η κρητική ομάδα βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός παραμένει πρώτος με 24.

Οι συνθέσεις:

Επισκοπή (Βέλιτς):Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τριντάντε, Γκονζάλβες, Μπαρμπόσα, Εμπόι, Σουμπασάκης, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Τσάβος (81′ Σκόνδρας), Νταρζίσιο (81′ Σταθόπουλος).

Λεβαδειακός(Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Μεχία, Νίλι, Πολέττο, Βήχος, Βρακάς (80′ Μουτίνιο), Δούμτσιος (74’ Κονέ), Λιάγκας, Νίκας (64’ Μυτίδης), Τζημόπουλος, Τσάπρα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.