Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανταμείβει τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Σερρών

Την ευαισθησία της, σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης έδειξε και φέτος η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, προς το Νοσοκομείο Σερρών.

Ανταμοιβή διαρκείας…στην προσφορά διαρκείας!

Την ευαισθησία της, σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης έδειξε και φέτος η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, προς το Νοσοκομείο Σερρών.

Την υπόσχεση τους, προς τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Σερρών, έκαναν πράξη, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Τάσος Καζίας και τα μέλη της Διοίκησης, ανταμείβοντας τους, με εισιτήρια διαρκείας για την προσφορά τους, στην Σερραϊκή κοινωνία.

Απο την αρχή της πανδημίας, η ομάδα μας, βρίσκεται κοντά στο Νοσοκομείο της πόλης μας και το ενισχύει με διάφορες ενέργειες. Την φετινή σεζόν, που τα γήπεδα άνοιξαν και πάλι για τους εμβολιασμένους φιλάθλους, η ΠΑΕ φρόντισε για την δωρεάν είσοδο, όσων εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν αγώνες του Πανσερραϊκού.

ις γιορτινές μέρες, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 28/12, στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, παραδίδοντας και επίσημα τα εισιτήρια διαρκείας στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Νικόλαο Φαρμάκη.

Το μέλος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, κ. Νίκος Σολούγκας υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών κ. Νικόλαος Φαρμάκης, ο οποίος υπογράμμισε σε δημόσια τοποθέτηση του:

«Το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και εγώ προσωπικά, επιθυμούμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την ευγενική σας προσφορά σε εισιτήρια διαρκείας των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, η οποία αποτελεί πράξη υποστήριξης και αλληλεγγύης στον καθημερινό αγώνα μας σε αυτή την δύσκολη δοκιμασία της χώρας μας.

Ελπίζουμε η στήριξη σας, να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας και σας ευχόμαστε υγεία, καθώς και κάθε επιτυχία στους αγώνες σας.»

Ο κ. Νίκος Σολούγκας τόνισε:

«Η οικογένεια του Πανσερραϊκού είναι και φέτος, όπως πάντα, κοντά στο Νοσοκομείο Σερρών και στους εργαζομένους του, που προσφέρουν καθημερινά τον κόπο τους, για να φροντίζουν δεκάδες συνανθρώπους της Σερραϊκής κοινωνίας, ειδικά την περιόδο της πανδημίας. Τους ευχόμαστε δύναμη και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά και να βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.