Ζάκυνθος – ΑΕΚ B’ 0-0: Παραμένει αήττητη, πρώτος βαθμός για τους “γηπεδούχους”

Η ΑΕΚ Β' ήταν ανώτερη από τη Ζάκυνθο, όμως η ομάδα του Σωκράτη Ορφυδόπουλου δεν είχε την ουσία και έτσι κόλλησαν στο 0-0. Η οικοδέσποινα κατάφερε να αποσπάσει τον πρώτο βαθμό από τους "κιτρινόμαυρους"

Η ΑΕΚ Β‘ ταξίδεψε στη Ζάκυνθο για την αναμέτρηση με την ομάδα του νησιού, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τη Super League 2.

Οι “κιτρινόμαυροι” καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η ομάδα του Σωκράτη Ορφυδόπουλου δεν ευτύχισε σ’ ένα γκολ.

Η ΑΕΚ Β’ ήταν ιδιαίτερη απειλητική στο πρώτο μέρος, αρχικά με τον Χριστόπουλο στο 17′ και στη συνέχεια με τον Γιούση έξι λεπτά αργότερα. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο 48ο λεπτό ο Γιούσης μοίρασε στον Γκαρσία με τον τελευταίο να πλασάρει εξαιρετικά άλλα ο Καλλιβωκάς κράτησε το μηδέν.

Ακολούθησαν δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Κοσίδη (77′) και Ιατρούδη (78′), αλλά ούτε εκείνοι έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0, η ΑΕΚ Β‘ συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα.

ΖάκυνθοςΣ: Πατσιόπουλος, Κολεύρης, Ματέους (59′ Σολ), Καλλιβώκας, Κούνιας, Σούρμπης, Ντάσης, Κοναγκάγια, Στίλα (87′ Παναγιωτόπουλος), Μαρίνο, Εντουάρντο (90+1′ Καψάσκης).

ΑΕΚ Β’: Ιατρούδης, Γιούσης (71′ Αμούρ), Χριστόπουλος Ε. (46’Γερολέμου), Γκαρσία, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (61′ Κοσίδης), Παρράς, Γιαννούτσος, Κορνέχος, Κατσίκας, Γκίνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.