Super League 2: Άνετα τρίποντα για ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας

Με νίκες συνέχισαν ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας στην Super League 2, χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα σε Απόλλων Πόντου και Τρίκαλα αντίστοιχα.

Απόλλων Πόντου-ΑΕΛ 1-3

Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η ΑΕΛ επέστρεψε στις επιτυχίες. Το έκανε μάλιστα εμφατικά παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Απόλλων Πόντου άνοιξε το σκορ με τον Ουσμάνε Σουντούρα αλλά μετά υπέκυψε στην ανωτερότητα των θεσσαλών. Πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου, τα πάντα είχαν κριθεί! Ο Μάριος Όγκμποε στο 28ο λεπτό και στο 37ο λεπτό έφερε τούμπα την κατάσταση και ο Ματίας Ακούνα έγραψε το 1-3 του ημιχρόνου στο 42ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ κράτησε σχετικά εύκολα τη νίκη.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Τρίκαλα 4-2

Σε μονόλογο της Αναγέννησης μετατράπηκε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Το ξεκίνημα των γηπεδούχων ήταν εξαιρετικό, καθώς βρήκαν δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπιανκόνι. Και όταν ξεκινάς τόσο δυνατά, τις περισσότερες φορές θα έχεις εύκολο έργο. Έτσι συνέβη και στην περίπτωση αυτού του παιχνιδιού, με την ομάδα της Καρδίτσας να διπλασιάζει τα τέρματα της στο 45ο λεπτό (Πολίτης). Στο 49′ ο Μπιανκόνι χτύπησε ξανά για το 3-0 και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Τα Τρίκαλα μείωσαν με τον Ριζογιάννη από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Κουτσιανικούλης έγραψε το 4-1 στο 75′. Στο 90+2′ διαμορφώθηκε το 4-2 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ριζογιάννη. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έφτασε τους 12 βαθμούς, ενώ τα Τρίκαλα έμειναν στους 7


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.