Superleague2 (Β’ όμιλος, 7η αγωνιστική): Το κρητικό ντέρμπι “βάφτηκε” ασπρόμαυρο, προελαύνει η Καλαμάτα, δύο αναβολές

Με τρεις αγώνες, το ... "ορεκτικό" της 7ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο της Superleague2. Ξεχώρισαν οι νίκες της Καλαμάτας, της ΑΕ Καραϊσκάκης σε δύσκολο ματς και του ΟΦ Ιεράπετρας. Δύο ματς αναβλήθηκαν ...

Την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε στο πρωτάθλημα ο ΟΦ Ιεράπετρας και μάλιστα σε ντέρμπι, αλώνοντας την έδρα της Επισκοπής με 1-0!

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να καταγράφουν από μια καλή στιγμή έκαστη αλλά το γκολ να έρχεται στο 35′ από την εύστοχη εκτέλεση της εσχάτης των ποινών από τον Μεσιδόρο. Εξέλιξη που σηματοδότησε την αέναη αντεπίθεση των γηπεδούχων προκειμένου να επιστρέψουν στο παιχνίδι με αξιώσεις. Πλησίασαν μεν σε δύο φάσεις, στο 48′ σε σουτ του Πέτρου και στο 72′ σε κεφαλιά του Μπαρμπόζα, όμως τίποτα δεν άλλαξε κι ο ΟΦΙ πανηγύρισε ένα σπουδαίο “διπλό” που σήμανε και το πρώτο του τρίποντο στη σεζόν.

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Καλαμάτα, με τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου να επικρατούν 2-0 του Διαγόρα και να πανηγυρίζουν την τρίτη, διαδοχική νίκη τους, που τους έφερε στο μέσο της βαθμολογίας. Στο 23′ ο Τάτος προειδοποίησε με σουτ όμως χρειάστηκε να έρθει το Β’ ημίχρονο για να βρουν δίχτυα. Ο Φελίπε ήταν αυτός που στο 51′ έλυσε τον … Γόρδιο δεσμό ανοίγοντας τον δρόμο για την επικράτηση κι η … επισφράγιση ήρθε δέκα επτά λεπτά μετά με σουτ του Μόζερ για το τελικό 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Τάτος είχε δοκάρι.

Εξαιρετικό ματς έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αγίων Αναργύρων. Εκεί όπου η ομάδα της Άρτας, έπειτα από ένα συγκλονιστικό σ’ εξέλιξη ματς πήρε σπουδαία – βαθμολογικής σημασίας – νίκη με 3-2 επί του Εργοτέλη. Παρά τις κάκιστες καιρικές συνθήκες, οι ποδοσφαιρστές και των δύο ομάδων κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια και κατάφεραν να παρουσιάσουν έναν συναρπαστικό αγώνα. Ο Ντοναλντόνι έκανε το 1-0 στο 24′ και πέντε λεπτά μετά ο Ναζίμ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η προσπάθεια αντίδρασης του Εργοτέλη βρήκε αντίκρυσμα με την έναρξη του δεύτερου μέρους με τον Κόνραντ να μειώνει στο 47′. Είκοσι λεπτά μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής έφερε το ματς στα ίσα, με την κρητική ομάδα να φτάνει σε απόσταση …. δοκαριού για την ολική ανατροπή με τον Ποζατζίδη στο 81′! Η λεπτή ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες, κρίθηκε οριστικά υπέρ των γηπεδούχων στο 85′ με τον Σταματή να ευστοχεί σ’ εκτέλεση πέναλτι σηματοδοτόντας την πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν.

Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Ρόδου-Καλλιθέας, Κηφισιά-Ζάκυνθος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στον Β’ Όμιλο:

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου

Ρόδος – Καλλιθέα Αναβλήθηκε

Επισκοπή – ΟΦ Ιεράπετρας 0-1

Κηφισιά – Ζάκυνθος Αναβλήθηκε

Καλαμάτα – Διαγόρας 2-0

Καραϊσκάκης – Εργοτέλης 3-2

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

17:00 Λεβαδειακός – Αιγάλεω 11/12

Παναθηναϊκός Β’ – Αστέρας Βλαχιώτη 12/12

ΑΕΚ Β’ – Χανιά 12/12

Ρεπό: Ηρόδοτος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)

1. Λεβαδειακός 14 -6αγ.

2. ΑΕΚ Β’ 13 -5αγ.

3. Ρόδος 12 -6αγ.

4. Αιγάλεω 10 -5αγ.

. Κηφισιά 10 -6αγ.

. Εργοτέλης 10

7. Καλλιθέα 9 -5αγ.

. Καλαμάτα 9 -5αγ.

9. Χανιά 8 -6αγ.

. Διαγόρας Ρόδου 8

11. Καραϊσκάκης 7 -6αγ.

12. Ηρόδοτος 5

. ΟΦ Ιεράπετρας 5 -6αγ.

14. Παναθηναϊκός Β’ 4 -5αγ.

. Επισκοπή 4

. Αστέρας Βλαχιώτη 4 -4αγ.

17. Ζάκυνθος 0 -5αγ.

Σημ: Με βάση την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής μεταξύ Καλλιθέας και Ζακύνθου, που είχε κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ της αθηναϊκής ομάδας, θα πρέπει να επανοριστεί από τη διοργανώτρια αρχή. Ως εκ τούτου, δεν υπολογίζεται στη βαθμολογία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.