Superleague2 (A’ όμιλος, 7η αγωνιστική): Πιερικός και ΠΑΟΚ έμειναν στο “Χ”, νίκες για Βέροια και Ξάνθη

Με νίκες για τους τρεις που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας σε μια ημέρα με αντίξοες καιρικές συνθήκες που στάθηκε η αιτία για την αναβολή στο ματς της Καλαμαριάς

Στην Κατερίνη, Πιερικός και ΠΑΟΚ περιορίστηκαν σε … καλές στιγμές μένοντας στο 0-0. Ευκαιρίες αρκετές μεν και για τις δύο ομάδες, ωστόσο έλειψε το γκολ που όπως αποδείχτηκε θα έκανε και τη διαφορά. Η κορυφαία όλων ανήκε στον “Δικέφαλο” και συγκεκριμένα στον Χατζηστραβό, το σουτ του οποίου, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, σταμάτησε στην οριζόντια δοκό των γηπεδούχων.

Πιερικός (Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Μπουόλι (Μουρατίδης 64′), Εμπούσι, Σούνταρ, Καρανάτσιο (Ίτσιος 64′), Χαρτσιάς, Ζαφειράκης, Κριμιτζάς (Μαυρίδης 70′).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Τάχατος (Φασίδης 80′), Πανίδης (Koυλούρης 63′), Γκορτετζιάνι (Τζίμας 72′).

Στη Βέροια, οι γηπεδούχοι είχαν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, όπως μαρτυρά και το τελικό 5-1. Σημείο αναφοράς αποτελεί το πρώτο γκολ του Μιχάλη Μπουκουβάλα, έπειτα από 2.889 ημέρες, με το οποίο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όπως επίσης και το χατ τρικ του Πασά.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Οικονόμου (65′ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης (54′ Μυστακίδης), Πασάς (54′ Ράμος), Μούργος (54′ Φοφανά), Πόζογλου, Γιακουμάκης (75′ Ορφανίδης).

Απόλλων Λάρισας (Στράτσια): Νόρμαν, Γιαννίτσης, Βίγια (55′ Ζιάκας), Λίταινας (55′ Ζαχόπουλος), Λουκάς, Καλούσης, Παναγιώτου (55′ Κανούλας), Σκούπρας, Κοζού, Χατζής, Τιμπούε.

Στα Πηγάδια, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Ξάνθη επικράτησε στον σημαντικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με 2-0. Στο 23′ ο Διαμαντόπουλος ήταν αυτός που έβαλε την υπογραφή του στο … προβάδισμα των γηπεδούχων και στο 77′ ο Κόλα προσυπέγραψε την τελική επικράτηση.

Ξάνθη (Κεχαγιάς): Ίτσο, Μπάτζιος, Ουνγιαλίδης, Φαζός, Τζανακάκης, Γκινσάρι (49′ Δόρης), Θυμιάνης, Διαμαντόπουλος (78′ Ιμπραΐμι), Τσέλιος, Πλατέλλας, Γκόμεζ.

Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα): Ξενοδόχοφ, Γραικός (69′ Κόλα), Να’α (69′ Κόκας), Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κατσούκης (69′ Ξύδας (79′ λ.τ Μαρκοπουλιώτης), Κιτόκο, Σκοπελίτης, Κουντουριώτης, Βερνάρδος (49′ Οκάν), Σιαφά.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, με τα γνωστά δεδομένα που χαρακτηρίζουν την ομάδα της Καβάλας, ο Αλμωπός πέρασε πανεύκολα με το ευρύ 6-0. Ο Θεσπρωτός κατέβαλλε την αντίσταση της Νίκης Βόλου με 2-0 κι εδραίωσε την παρουσία του στο μέσο της βαθμολογίας ενώ η σφοδρή βροχόπτωση που πλήττει τη Θεσσαλονίκη από χτες το βράδυ δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα Απόλλωνα ΠόντουΑΕΛ.

Τ’ αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Super League2:

Σάββατο 11/12

Bέροια – Απόλλων Λάρισας 5-1

Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Πιερικός – ΠΑΟΚ Β 0-0

Καβάλα – Αλμωπός 0-6

Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου 2-0

Απόλλων Πόντου – ΑΕΛ Αναβλήθηκε

Κυριακή 12/12

Αναγέννηση Καρδίτσας -Τρίκαλα

Ηρακλής – Ολυμπιακό Β

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)

 1. Βέροια            17

 2. ΑΟ Ξάνθη          16 -6αγ.

 3. Αλμωπός Αριδαίας  12

 4. Ολυμπιακός Β’     10 -5αγ.

 5. Αναγ. Καρδίτσας    9 -5αγ.

  . Νίκη Βόλου         9

  . ΠΑΟΚ Β’            9

  . Θεσπρωτός          9 -6αγ.

 9. ΑΕΛ                8 -5αγ.

  . Ηρακλής            8 -6αγ.

  . Πιερικός           8

  . Τρίκαλα            6 -5αγ.

  . Πανσερραϊκός       6

14. Ολυμπιακός Βόλου   5

15. Απόλλων Λάρισας    2 -6αγ.

16. Απόλλων Πόντου     1 -5αγ.

17. Καβάλα             0 -4αγ.

Σημ: Με βάση την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής μεταξύ Απόλλωνα Πόντου και Καβάλας, που είχε κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ της ομάδας της Καλαμαριάς, θα πρέπει να επανοριστεί από τη διοργανώτρια αρχή. Ως εκ τούτου, δεν υπολογίζεται στη βαθμολογία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.