Τρίκαλα – Ολυμπιακός Β’ 0-0: Μοιρασιά σε “βούρκο”

Ο κακός αγωνιστικός χώρος επηρέασε τις προσπάθειες των παικτών των Τρικάλων και του Ολυμπιακού Β' και το παιχνίδι έληξε χωρίς σκορ.

Τα Τρίκαλα υποδέχτηκαν τον Ολυμπιακό Β’ για την εξ΄αναβολής 2η αγωνιστική της Super League 2, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς να πετύχουν τέρματα. Ο αήττητος Ολυμπιακός Β προερχόταν από τη νίκη στο Φάληρο επί του Πανσερραϊκού με 2-1, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησαν τα Τρίκαλα του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων με τα Τρίκαλα να χάνουν την πρώτη καλή στιγμή στο 11′. Ο Πέλκας σούταρε, αλλά ο Στουρνάρας απέκρουσε. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε επεμβάσεις τόσο στο 22′ σε σουτ του Ευθυμίου, όσο και στο 26′ σε σέντρα σουτ του Πέλκα. 

Στο 32ο λεπτό ο Ξενιτίδης είχε την πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μέρος. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες έδειξαν πιο δραστήριο προφίλ, χωρίς ωστόσο να σκοράρουν. Στο 51′ ο Μαρίνος σούταρε, αλλά δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Σεντουριόν, ενώ στο 55′ ο Ευθυμίου έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο. Στο 66′ ο Παρέδες εκμεταλλεύτηκε την επέμβαση του Στουρνάρα σε σουτ του Ευθυμίου και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα από κοντινή απόσταση, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 82ο λεπτό ο Παρέδες πήρε την πρώτη κεφαλιά μετά από γέμισμα στην περιοχή του Ολυμπιακού και ο Κουσκουνάς βρέθηκε απέναντι απ΄τον Στουρνάρα, ωστόσο το σουτ πέρασε ψηλά άουτ! Στις καθυστερήσεις ο Ρεκίν έπιασε απευθείας σουτ σε επαναφορά έξω από την περιοχή, αλλά και αυτή η προσπάθεια δεν βρήκε στόχο.

Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία στο γήπεδο των Τρικάλων με την τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό Β’, ν’ αρκούνται στη συγκομιδή του ενός βαθμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.