Ολυμπιακός Β’ – Πανσερραϊκός 2-1: Συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα (hls)

Ο Ολυμπιακός Β' εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των Πίντο - Καβουσάκη και νίκησε με 2-1 τον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Ολυμπιακός Β‘ φιλοξένησε τον Πανσερραϊκό, στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Στο πρώτο ημίχρονο οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αντίθετα η ομάδα από τις Σέρρες δεν απείλησε την εστία του Στουρνάρα.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία ήρθε από τα πόδια του Βοΐλη, ο οποίος δεν έπιασε καλά την προβολή με τον Ζέρη να προλαβαίνει τη μπάλα μόλις στο 4′ της αναμέτρησης. Στο 12ο λεπτό ο Κίτσος έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά η “στρογγυλή θεά” πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καβουσάκη. Τρία λεπτά αργότερα ο Κίτσου με σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Βοΐλη εκείνος με πλασέ, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 30ο λεπτό ο Σουρλής κερδίζει πέναλτι από τον Πίντο, ο παίκτης του Πανσερραϊκού ανέτρεψε τον Έλληνα ποδοσφαιριστή μέσα στην περιοχή. Ο Κωστή ανέλαβε την εκτέλεση από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό Β’. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τον “ερυθρόλευκων”.

Δυναμικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για τον Πανσερραϊκό, καθώς στο 47ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Παπαβασιλείου συνεργάστηκε ωραία με τον Μαρτσιόνι, με τον τελευταίο να γράφει το 1-1 στο πίνακα του σκορ. Η χαρά για τους φιλοξενούμενους κράτησε λίγο, αφού πέντε λεπτά αργότερα ο Βοϊλης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο Ολυμπιακό Β’. Ο Γιανναράκης γύρισε τη μπάλα στον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού, ο Βοΐλης έκλεψε και σε άδειο τέρμα κάνει εύκολα το 2-1.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν και τρίτο γκολ, ωστόσο οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα πήραν το τρίποντο της νίκης με σκορ 2-1, κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Οι “ερυθρόλευκοι” ανέβηκαν στην 2η θέση με 10 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμεινε στη 10η με 6η.

Οι ενδεκάδες:

Ολυμπιακός Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Ξενιτίδης, Κωστή (74’ Λιάτσος), Μαρίνος (80’ Τσέλιος), Κίτσος, Βοΐλης (89’ Ντόι).

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Κρητικός, Ανάκογλου, Κανίς, Γιανναράκης, Κουκόλης, Μαρτσιόνι, Πίντο (57′ λ.τ Φουάσης), Μέσσι (57′ Κόντσι), Παπαβασιλείου (70′ Έππας).

Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Κοττόρος (Δωδ/σου)
Κίτρινες: Κινκούε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.