Παναιτωλικός-Απόλλων 1-0: Νίκη μετά από δύο μήνες (hls)

Και οι δύο ήθελαν τη νίκη για να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας, αλλά ο Παναιτωλικός πήρε το πολύτιμο τρίποντο, με πρωταγωνιστή τον Φλόρες που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, το οποίο έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση.

Μετά από δύο μήνες κέρδισε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και άφησε πίσω του την ομάδα του Φέστα, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Παναιτωλικός και Απόλλων παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις, αλλά η ομάδα του Φέστα καλά στημένη δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα  στο πρώτο ημίχρονο, μάλιστα αυτή ήταν που απείλησε περισσότερο. Στο 7ο λεπτό η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε την πρώτη της τελική προσπάθεια, αλλά ο Καρέλης  στο πλασέ που επιχείρησε, μέσα από την περιοχή, είχε λάθος βηματισμό και η μπάλα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Κότσαρη.

Στο 18ο λεπτό απείλησε για πρώτη φορά ο Απόλλων, όταν ο Τσιλούλης ελίχθηκε πολύ ωραία από δεξιά μετά το κόρνερ του Μαρτίνες, αλλά ο Κορνέλιους πρόλαβε την τελευταία στιγμή να απομακρύνει πριν σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ο Φατιόν, με τον αρχηγό του Απόλλωνα να υποπίπτει σε επιθετικό φάουλ.

Η επόμενη τελική προσπάθεια ήταν στο 34ο λεπτό όταν ο Καρέλης πρόλαβε το μαρκάρισμα του Μπρούνο Άλβες, αλλά το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Κότσαρη. Λίγο αργότερα στο 38ο λεπτό, πάλι ο Καρέλης ήταν πρωταγωνιστής, αλλά το χλιαρό σουτ δεν δημιούργησε πρόβλημα στον Κότσαρη.

Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου ανήκαν στους φιλοξενούμενους. Στο 40ο λεπτό, ο Φατιόν με πείσμα κράτησε τη μπάλα και ο Κάστρο πάσαρε υπέροχα τον Ιωαννίδη, αλλά το σουτ του 27χρονου επιθετικού, βρήκε το δεξί δοκάρι του Μελίσσα. Νέα μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα στις καθυστερήσεις, όταν μετά την πάσα του Τσιλούλη, ο Ιωαννίδης έκανε απευθείας το πλασέ, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Ο ΦΛΟΡΕΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Με μία φάση που ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι, ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 50ο λεπτό, ο Μπαρμπόσα έκανε τη σέντρα, ο Καρέλης έπεσε μέσα στην περιοχή, έπειτα από μαρκάρισμα του Κάστρο. Οι Αγρινιώτες ζήτησαν πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής Γκορτσιλας, δεν είδε παράβαση.
Στο 54ο λεπτό η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, έφτασε για πρώτη φορά τόσο κοντά στο γκολ. Το γύρισμα από δεξιά του Ντουάρτε, βρήκε σε επίκαιρη θέση τον Μπαρμπόσα, αλλά ο αρχηγός του Παναιτωλικού νικήθηκε από τον Μελίσσα

Στο 65ο λεπτό, ο Παναιτωλικός κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Μετά την ωραία προσπάθεια του Μόρσεϊ, ο Άλβες απομάκρυνε σε έναν χώρο που ο Φλόρες με άπιαστο μονοκόματο σουτ έγραψε το 1-0. Πρώτο γκολ με την φανέλα του Παναιτωλικού, για τον 25χρονο μέσο από την Ονδούρα.
Στο 78΄ο κορυφαίος παίκτης του Παναιτωλικού, ο σκόρερ Ντέιμπι Φλόρες, επιχείρησε το μακρινό σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κότσαρη. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπαξεβανίδης. Σπουδαία νίκη για τον Παναιτωλικό, που έφτασε τους 8 βαθμούς και άφησε την Ελαφρά Ταξιαρχία στους 6.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης (90΄Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης, Φλόρες, Μόρσεϊ, Αντούνες, Ντουάρτε, Μπαρμπόσα (81΄ Λούι), Καρέλης (81΄Μεντόσα)
Απόλλων (Τζανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης, Κάστρο, Άλβες, Τουτουαρίμα (52΄Ματέι), Φατιόν (82΄Ντάουντα), Μπαξεβανίδης, Τσιλούλης (82΄ Βαν Λα Ραβίν Πάρα), Μαρτίνες (59΄Σλίβκα), Παμλίδης, Ιωαννίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.