Ηρακλής-ΠΑΟΚ Β’ 0-0: Όλα … μηδέν

Ντέρμπι με τα ... όλα του πλην νικητή για τις δύο ομάδες στο Καυτανζόγλειο που μετά από τρεις αγωνιστικές συνεχίζουν ν' αγνοούν τη χαρά της νίκης.

Μετά από έναν αγώνα που είχε τα κύρια συστατικά ενός ντέρμπι, όπως πάθος, δύναμη, μονομαχίες, εντάσεις αλλά και συγκίνηση, Ηρακλής και ΠΑΟΚ Β’ περιορίστηκαν σε “λευκή” ισοπαλία στο ματς που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Παρουσία χιλίων και πλέον φίλων των γηπεδούχων, οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με διάθεση να θέσουν εαυτόν οδηγό στην αναμέτρηση από νωρίς. Ωστόσο, ο Ηρακλής ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μισό του Α’ ημιχρόνου, χωρίς όμως να μπορέσει να αξιοποιήσει τις επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Γεωργιάδη, με αντιπροσωπευτικότερες στιγμές αυτές του 6′ και του 21′ με τον Άγγελο και τον Μανώλη Παπαστεριανό αντίστοιχα.

Εν συνεχεία οι ρόλοι αντιστράφηκαν, οι ποδοσφαιριστές του “Δικεφάλου” ισορρόπησαν το ματς κι άρχισαν να επισκέπτονται με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή, όμως ο Παλαβράκης είπε “όχι” στις σημαντικές ευκαιρίες αρχικά του Γκορτετζιάνι κι εν συνεχεία στου Τζίμα.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος των πορτιέρε άλλαξε … “στρατόπεδο” στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Ταλιχμανίδης σταμάτησε τον Τόσκα στην κορύφωση του αποφασιστικού ξεκινήματος του “Γηραιού” να πάρει το προβάδισμα. Παρά την πληθώρα αλλαγών στις οποίες προχώρησαν και οι δύο τεχνικοί, ο ρόλος υπεροχής των γηπεδούχων εδραιώθηκε με τους φιλοξενούμενους να δίνουν προτεραιότητα στην καλύτερη ανασταλτική οργάνωση.

Πολλές στατικές φάσεις με φάουλ πέριξ της περιοχής του ΠΑΟΚ και κόρνερ, δίχως όμως κάτι περισσότερο. Καλύτερες στιγμές η κεφαλιά του Μανώλη Παπαστεριανού στο 77′ κι ένα σουτ του Βιτίνιο στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας).

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Κωστούλας, Μανωλάκης, Παπαστεργιανός Μ., Παπαστεργιανός Α., Τόμας (73’ Μασούρας), Παπαδόπουλος (46’ Πήλιος), Βιτίνιο, Τόσκα (88’ Καρτσαμπάς), Μπαστακός.

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Καλουτσικίδης, Ίνγκασον, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός (81’ Φασίδης), Τζίμας (74’ Πανίδης), Γαϊτανίδης (46’ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (68’ Κουλούρης).

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη της αναμέτρησης οι δύο ομάδες, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης, τίμησαν τη μνήμη δύο φίλων του Ηρακλή, του Αλέξη και του Δημήτρη, αδέρφια με τραγική ειρωνία τη λεπτομέρεια πως ο Δημήτρης έφυγε πολύ πρόσφατα από τη ζωή, ακριβώς την ίδια ημέρα που είχε “συγχωρεθεί” κι ο αδερφός του Αλέξης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.