Superleague2: Ποδαρικό στις νίκες για τρεις στον Βόρειο Όμιλο

Πρώτες νίκες για Αλμωπό και Θεσπρωτό, χωρίς νικητή το ... ντέρμπι από τα παλιά Ολυμπιακού Βόλου-Ηρακλή

Αγωνιστικής δράσης συνέχεια σήμερα Κυριακή για τη Superleague 2 με αναμετρήσεις και στους δύο ομίλους. Στον Βόρειο Όμιλο, τρεις ομάδες έκαναν ντεμπούτο στις νίκες ενώ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στη Μαγνησία. Αναλυτικά …

Α.Ε.Λ.-Απόλλων Λάρισας 2-0

Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με το δεξί έκανε η ομάδα του Ηλία Φυντάνη και μάλιστα στο ντέρμπι του κάμπου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας. Με γκολ στην … αρχή (16′ Όγκποε) και στο τέλος της αναμέτρησης (87′ Γλυνός, δώδεκα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς), με ισορροπία στο παιχνίδι της και χωρίς ν’ απειληθεί ιδιαίτερα έκανε το πολυπόθητο – για τους ανθρώπους της – ξεκίνημα και πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική και στο ματς με τον Ολυμπιακό Β’.

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου (75′ Μαϊδανός), Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυριάς (67′ Ταχάρ), Συμελίδης, Νικολιάς και Όγκμποε (75′ Γλυνός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Στράτσια): Μάντζαρης, Καρρίκι, Λίταινας, Σκούπρα, Χατζής, Γιαννίτσης, Κοζού, Βίλα (82′ Νούσιος), Παναγιώτου, Καλούσης και Σούλτσε (62′ Μπαλογιάννης).

Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Πόντου 2-0

Δυνατή αναμέτρηση έγινε στην Αριδαία. Εκεί όπου ο Αλμωπός στο 40′ κατάφερε να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση των Ποντίων με τον Ρόβα κι όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα δέκα λεπτά μετά όταν ο Απόλλωνας έμεινε με ποδοσφαιριστή λιγότερο λόγω της αποβολής του Δαλιανόπουλου. Δύο λεπτά μετά ο Καράμπελας με κεφαλιά εδραίωσε το προβάδισμα των γηπεδούχων και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Απολλωνιστών, τίποτα δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του αγώνα.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Σέχου, Σουλιώτης, Παρασκευάς, Πρίκας, Καράμπελας, Ασλαμπάνογλου, Κέρθι, Τριανταφυλλάκης, Γιουκούδης, Ρόβας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλαϊτζίδης, Ενομό, Μπαρκάν, Σουντουρά, Παπαϊωάννου, Αμαραντίδης, Καλογέρης και Ξιφιλίνος.

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 1-1

Η … καλή μέρα που φάνηκε από το πρωί για τους Βολιώτες κράτησε – μόνον – ένα ημίχρονο. Η ομάδα του κ. Βαζάκα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς – μόλις – στο 2′ με λόμπα του Κουντουριώτη άνοιξαν το σκορ. Ο αιφνιδιασμένος Ηρακλής προσπάθησε κι έβγαλε αντίδραση χάνοντας μεν ευκαιρίες αλλά χωρίς να βρει την ισοφάριση στις προσπάθειες των Κωστούλα και Κάκου. Οτι δεν κατάφεραν στο Α’ μέρος οι “κυανόλευκοι” το πέτυχαν σε έξι λεπτά αγώνα στο Β’ με τον Παπαστεριανό. Το ματς απέκτησε “άγρια” ομορφιά πάνω σε λεπτές ισορροπίες, όμως πέρα από κάποιες καλές στιγμές δεν προέκυψε κάτι άλλο αξιόλογο, ικανό ν’ αλλάξει δραστικά τη ροή της αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Βαζάκας): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Νάα, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Σκοπελίτης (88′ Κατσούκης), Κόλα (88′ Ντουάρτε), Κουντουριώτης, Μπάτροβιτς (64′ Οκάν), Βερνάρδος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Παπαστεριανός, Ματίας (46′ Μασούρας), Μανωλάκης, Τότσκα (75′ Καρτσαμπάς), Κωστούλας, Κάκκος (46′ Βιτίνιο), Α. Παπαστεριανός, Μπαστακός, Πήλιος (67′ Χρουσιέλ).

Θεσπρωτός-Πιερικός 1-0

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να προκύψει νικητής στον αγώνα Θεσπρωτού-Πιερικού. Κι αυτό ήρθε στο 17′ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαραντίδη, σε ανατροπή που κέρδισε ο ίδιος. Στο 40′ ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είδε τον Ζιώγα ν’ αποχωρεί τραυματίας και πέρασε στη θέση του τον Στεργίου. Στην ανάπαυλα ο κ. Θεοδοσιάδης προχώρησε σε τρεις αλλαγές και πιο συγκεκριμένα τους Παπουτζίδη, Φλορεντίν και Τοπαλίδη στη θέση των Ίτσιου, Καρανάτσιου και Ζαφειράκη, χωρίς όμως να κατορθώσουν οι Κατερινιώτες ν’ αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Καβάλα-Αναγέννηση Καρδίτσας Αναβολή
Νίκη Βόλου-Βέροια 2-2
ΠΑΟΚ Β’-Πανσερραϊκός 1-1
Θεσπρωτός-Πιερικός 1-0
Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Πόντου 2-0
Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 1-1
ΑΕΛ-Απόλλων Λάρισας 2-0

Τετάρτη 8/12 (15:00)
Τρίκαλα-Ολυμπιακός Β’


Η βαθμολογία
1. Βέροια 4
2. ΑΕΛ 3
3. Αλμωπός Αριδαίας 3
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 3
5. Θεσπρωτός 3
6. Ολυμπιακός Β’ 3
7. Ηρακλής 2
8. Νίκη Βόλου 2
9. Ολυμπιακός Βόλου 2
10. Πανσερραϊκός 2
11. Ξάνθη 1
12. Απόλλων Λάρισας 1
13. ΠΑΟΚ Β’ 1
14. Πιερικός 1
15. Τρίκαλα 1
16. Απόλλων Πόντου 0
17. Καβάλα 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ολυμπιακός Β’-ΑΕΛ
Πανσερραϊκός-Τρίκαλα
Ηρακλής-ΠΑΟΚ Β’
Βέροια-Ολυμπιακός Βόλου
Απόλλων Πόντου-Νίκη Βόλου
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αλμωπός Αριδαίας
Πιερικός-Καβάλα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.