Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’ 3-1: Τρίποντο με ανατροπή! (vid)

Ο Ολυμπιακός Β' πήρε τη νίκη 3-1 στο ντέρμπι της πρεμιέρας της SL2 απέναντι στον ΠΑΟΚ Β' ανατρέποντας το σκορ.

Ο Ολυμπιακός Β’ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της πρεμιέρας της SL2 απέναντι στον ΠΑΟΚ Β΄, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν 2-1 στο “Ελ Πάσο” της Καλλιθέας. Ο δικέφαλος του βορρά προηγήθηκε στο σκορ στο 13ο λεπτό με αυτογκόλ του Καλογερόπουλου, ωστόσο η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα πέτυχε τρία γκολ στο 65′ με τον Κίτσο, στο 71′ με τον Μπα και στο 86′ με τον Βοϊλη για να πανηγυρίσει τη νίκη!

Ο ΠΑΟΚ Β‘ ήταν το αφεντικό στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πίεσε αρκετά για να φτάσει στο γκολ στο 13’. Ο Χατζιστραβός έκανε την μαπλιά προς τον Γαιϊατνίδη και ο Καλογερόπουλος στην προσπάθεια να κόψει, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τζολάκη! Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 22ο λεπτό με τον Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος επιχείρησε να ισοφαρίσει χωρίς αποτέλεσμα, μετά από σέντρα του Ξενιτίδη από δεξιά. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο πλούσιο σε φάσεις. Στο 53ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη ευκαιρία. Ο Μπαγκαλιάνης έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο επερχόμενος Μπα όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα! Οι Περαιώτες παρέμειναν πιεστικοί και στο 63′ είχαν  νέα καλή στιγμή! Ο Μαρίνος δοκίμασε το πόδι του μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τους γηπεδούχους. Ο Κίτσος πραγματοποίησε ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά και γύρισμα, η μπάλα κόντραρε στον Καλουτσικίδη και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Ολυμπιακός Β’ κέρδισε πέναλτι στο 70′ μετά από έξυπνο διάβασμα της φάσης από τον Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα πριν τον ανατρέψει ο Κουλιεράκης. Ο επιθετικός από τη Γουινέα ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 2-1. Στο 86′ οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον νεοεισελθόντα Βοϊλη. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού κυνήγησε μια βαθιά μπαλιά και πλάσαρε στο κατάλληλο σημείο, αιφνιδιάζοντας τον Ταλιχμανίδη.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Αριέλ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Κωστή (82′ Σαπουντζής), Σουρλής (90′ Ντόι), Κίτσος, Μαρίνος (90′ Λιάτσος), Μπα (86′ Βοϊλης)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (46′ Γιαξής), Χατζηστραβός, Τζίμας, Γαϊτανίδης, Πανίδης (58′ Γκορντεζιάνι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.