Με Λάτσι η πρώτη αποστολή της ΑΕΚ Β (pic)

Το πρωτάθλημα της Super League 2 αρχίζει και η ΑΕΚ Β ετοιμάζεται για τη δική της πρεμιέρα που θα την βρει στη Ρόδο με αντίπαλο τον Διαγόρα.

Ο Διαγόρας θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της ΑΕΚ Βστη Super League 2 της σεζόν 2021-22 που κάνει σέντρα αυτό το σαββατοκύριακο.

Οι «κιτρινόμαυροι» ταξιδεύουν το απόγευμα της Παρασκευής για τη Ρόδο και θα αγωνιστούν το Σάββατο στις 3 μμ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Αυτή είναι η πρώτη σεζόν που συμμετέχουν ομάδες Β (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία και η ΑΕΚ Β είναι τοποθετημένη στον ΒΟμιλο.

Μετά την τελευταία προπόνηση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Σπάτα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι: Αγγελόπουλος, Χατζηεμμανουήλ, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Λάτσι, Ραντόνια, Σταμούλης, Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Αμούρ, Γεωργέας, Γιούσης, Γκολφίνος, Ιατρούδης, Κοσίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.