ΠΑΟΚ Β’: Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο αυτοσυστήνεται (vid)

Ο 22χρονος αμυντικός χαφ του ΠΑΟΚ Β', διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Μπουρκίνα Φάσο, μιλάει για το πώς προέκυψε στη ζωή του ο ΠΑΟΚ και τους στόχους που έχει θέσει

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση – και – για τ’ αποκαλυπτήρια του ΠΑΟΚ Β’, μέσα από την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Μια ομάδα που σφύζει από ταλέντο υπό τη μαεστρική μπαγκέτα του Πάμπλο Γκαρσία και με πολλά αξιόλογα στελέχη. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να συγκεντρώσουν τα βλέμματα πάνω τους είναι κι ο Ισμαϊλα Ουεντραόγκο. Όπως αναφέρει κι η ΠΑΕ σχετικά: “Λίγο πριν την σέντρα του πρωταθλήματος της Super League 2, πάμε να γνωρίσουμε τα παιδιά που θα στελεχώσουν τον ΠΑΟΚ Β μέσω PAOK TV και paokfc.gr. Ξεκινάμε μ’ ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας το καλοκαίρι, τον διεθνή μέσο από την Μπουρκίνα Φάσο, Ισμαΐλα Ουεντραόγκο.


Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο ήρθε στον Δικέφαλο για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή. Ο 22χρονος αμυντικός χαφ είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της πατρίδας του. Μετράει μάλιστα ήδη τρεις συμμετοχές. Πρόκειται για έναν γρήγορο και ταχυδυναμικό αμυντικό χαφ, που δείχνει ιδιαίτερα δραστήριος, ενώ διαθέτει πλουραλισμό επιλογών στο παιχνίδι του. Είναι δυνατός, αποτελεσματικός στο ένας εναντίον ενός και δείχνει πως το μέλλον του ανήκει“.

Όπως δήλωσε ο 22χρονος μέσος: «Ειλικρινά είμαι πολύ τυχερός που έχω έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ κι έχω πολλούς στόχους να πετύχω. Πιστεύω πως με την ποιότητα που έχω, θα μπορούσα να βοηθήσω αρκετά την ομάδα».

Κι αναφερόμενος στον εαυτό του πρόσθεσε: «Σκοπός μου είναι να… κερδίζω, μόνο να κερδίζω, Μ’αρέσει να κερδίζω και να μην χάνω. Είμαι λοιπόν από αυτούς που θέλουν μόνο τη νίκη. Έχω έρθει εδώ αποφασισμένος να κυνηγήσω τους στόχους μου και θα παλέψω για αυτούς. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βγει αληθινό. Είμαι πολύ τυχερός. Πραγματικά τυχερός και χαρούμενος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.