ΑΕΛ: Προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ για την αδειοδότηση των νεοεισαχθείσων ομάδων στη Superleague 2, η ΑΕΛ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και θα ζητήσει την ακύρωση της σχετικής απόφασης.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ για την αδειοδότηση των νεοεισαχθείσων ομάδων στη Superleague 2, η ΑΕΛ θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και θα ζητήσει την ακύρωση της σχετικής απόφασης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι εντός της νομίμου προθεσμίας των πέντε ημερών θα προσφύγει ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου και θα ζητήσει να ακυρωθεί η εντελώς παράνομη απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, η οποία αγνοώντας παντελώς το Άρθρο 35 του Καταστατικού της ΕΠΟ περί μη τροποποίησης κανονισμών, αποφάσισε να καταργήσει στην ουσία τον Διευθυντή Αδειοδότησης, αλλά και τις Επιτροπές Αδειοδοτήσεων (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια), ώστε να μην επιβληθούν ποινές (απαγόρευση μεταγραφών – περιορισμοί μεταγραφών) σε 10 ομάδες της Super League 2 από τις νεοεισαχθείσες στις οποίες ο Διευθυντής Αδειοδοτήσεων και οι Επιτροπές Αδειοδοτήσεων δεν χορήγησαν άδεια ισότιμης συμμετοχής στην Super League 2.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά την ακύρωση αυτής της παράνομης αποφάσεως θα προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και θα καταγγείλει τόσο το προεδρείο της Super League 2 που υπέβαλε το παράνομο αίτημα, όσο και τα τρία μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (Δημητρίου – Αντωνίου – Τζαφέρη) που υπερψήφισαν την πρόταση και αγνόησαν την άποψη του προέδρου της Super League 1 κ. Μπουτσικάρη, δικηγόρου ο οποίος αιτιολογημένα μειοψήφησε εις βάρος του προέδρου της Super League 2 κ. Λεουτσάκου που το υπέβαλε και που προβλέπεται από τους κανονισμούς η ποινή εκπτώσεως από το αξίωμά του.

Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League 2, όσο και στην επακολουθήσασα Γενική Συνέλευση, ούτε ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος, ούτε ο νομικός σύμβουλος Αντώνης Βουγίδης και ενώ ήταν παρών ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, έφεραν προς ψήφιση το συγκεκριμένο παράνομο αίτημα.

Όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη η παρουσία της ΑΕΛ στην Super League 2 θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από το παράνομο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου το οποίο ουσιαστικά υπαγορεύει την λήψη παράνομων αποφάσεων από θεσμικά όργανα που δεν αντιδρούν και υπακούουν τυφλά στις επιταγές τους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.