Ηρακλής: Δεύτερη νίκη, αλλαγή έδρας και Δ.Ε.Θ. (pics&vid)

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στη Βέροια κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, η ομάδα του "Γηραιού" επκράτησε χάρη σε γκολ του Μπαστακού

Τη δεύτερη νίκη του στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για τη νέα σεζόν πανηγύρισε ο Ηρακλής στη Βέροια.

Μετά από θετική εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει της ομώνυμης ομάδας 1-0 χάρη στο γκολ του Μιχάλη Μπαστακού στο 84′.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μελιτζανίδης (Παπαδάκης, Χριστοδούλου)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (46’ Παπαδόπουλος), Μπουκουβάλας (60’ Μουχάλης) , Παπαχρήστος, Μαραγκός, Πεταυράκης (71’ Περδίκης), Μπλέτσας (71’ Ράμος), Γραβιηλίδης (46’ Οικονόμου), Ορφανίδης (60’ Μυστακίδης), Πασάς (82’ Ισαακίδης), Φοφανά (60’ Ντίνας), Μπαϊντού (71’ Μούργος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης (62’ Γρηγοριάδης), Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Χρουσιέλ (68’ Σγουρής), Παπαστεριανός, Πήλιος, Μασούρας (82’ Μακιλτζής), Κάκκο (75’ Μαρινάκης), Βιτίνιο (62’ Ματίας), Μπαστακός (86’ Φακής).

Τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης μπορείτε να δείτε εδώ

Αλλαγή έδρας

Συνέχεια σ’ αυτήν την αλυσίδα των φιλικών αγώνων θα δοθεί την προσεχή Τετάρτη, με νέο αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. Ωστόσο, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο της Νέας Μηχανιώνας κι όχι στο Καυτανζόγλειο, όπως ανακοίνωσαν οι “Κυανόλευκοι”.

Παρών στην 85η Δ.Ε.Θ.

Τη δική του παρουσία έχει ο “Γηραιός” και στην εν εξελίξει Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοίνωσε σχετικά ο Γ.Σ.: “Το παρών στην 85η ΔΕΘ δίνει ο Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ και από σήμερα το πρωί άνοιξε τις πύλες του για τους επισκέπτες της Έκθεσης και για τους φιλάθλους του Ηρακλή.Καθημερινα οι φίλαθλοι του Συλλόγου θα μπορούν να επισκέπτονται το περίπτερο να φωτογραφίζονται με τρόπαια απο όλα τα αθλήματα αλλα και να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας για το ποδόσφαιρο και βόλεϊ , καθως και να κάνουν την εγγραφή τους ως μέλη στον Γ.Σ. Το περίπτερο του Ηρακλή βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο Α8 δίπλα από το περίπτερο 13“.

Ήδη, ανάμεσα σε πληθώρα κόσμου που επισκέφτηκαν το περίπτερο της ομάδας ήταν και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Γ.Σ., Φώτη Θέο αλλά και τον ομόλογό του της ποδοσφαιρικής ομάδας, Στράτο Ευγενίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.