Πανιώνιος: «Χαράζει» εποχή Τσακουμάκου με έγκριση γενικής συνέλευσης

Οι «κυανέρυθροι» επιστρέφουν σε επαγγελματική «λίγκα» μετά την έγκριση των μελών και των φιλάθλων τους στον επιχειρηματία που θα είναι μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσακουμάκος θα είναι ο μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 1890» που θα συσταθεί με το μετοχολόγιο ύψους 350.000 ευρώ και θα «χαράξει» νέα εποχή στην «κυανέρυθρη» ομάδα, με την επιστροφή της στην επαγγελματική «λίγκα» της SL-2.

Η γενική συνέλευση των μελών και των φιλάθλων του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου και ενέκρινε την πρόταση του κ. Τσακουμάκου, μέσω του δικηγόρου του, κ. Αργύρη Λίβα, ο οποίος τον εκπροσώπησε και μίλησε για το ενδιαφέρον του επιχειρηματία να ηγηθεί της προσπάθειας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ιστορικού, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές προϋποθέσεις που υπάρχουν από το νέο αθλητικό νόμο για τις ομάδες της Super League-2 (μετοχικό κεφάλαιο 350 χιλ. ευρώ και εγγυητική 150 χιλιάδες).

Oι φίλαθλοι του Πανιωνίου έχουν αντιληφθεί ότι δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία της πρόσκλησης που έστειλε η ΕΠΟ στην διοίκηση του ερασιτέχνη για την συμμετοχή στην SL-2, ενώ παράλληλα έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις με τον δικηγόρο του, ώστε να υπάρξουν διασφαλίσεις για την ομαλότητα μετάβασης στην επόμενη ημέρα της ομάδας, ύστερα από τον τριπλό υποβιβασμό που υπέστη, πριν απ’ έναν χρόνο.

Η διοικούσα επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομάδας, μαζί με την διοίκηση του ερασιτέχνη και τον νομικό εκπρόσωπο του Γιάννη Τσακουμάκου, έχουν ήδη προχωρήσει στον οικονομικό έλεγχο των στοιχείων και απομένει να συγκεκριμενοποιηθεί το συνολικό ποσό των οφειλών προς τρίτους (παίκτες, προπονητές), στο επόμενο διήμερο και για το οποίο η νέα ΠΑΕ θα πρέπει να ολοκληρώσει νέους διακανονισμούς με τους οφειλόμενους της, ύστερα από διαπραγματεύσεις που θα γίνουν και σε ποσοστό 50% των αρχικών διεκδικήσεων τους. Το εξ’ ημισίας ποσοστό των οφειλών προς τρίτους, βαραίνει τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Χρήστο Δάρα, προς τον οποίο θα στραφούν όσοι διεκδικούν χρωστούμενα από τον πρώην μεγαλομέτοχο.

Παράλληλα, από το ποσοστό παρακράτησης των εισπράξεων των εισιτηρίων και του τηλεοπτικού συμβολαίου, κεντρικής διαχείρισης της SL-2, θα γίνει η σταδιακή αποπληρωμή των χρεών προς το Δημόσιο και στη περίπτωση του Πανιωνίου, κερδίζεται…βάθος χρόνου, γιατί πρόκειται για δυσβάσταχτο ποσό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.