Πανιώνιος: Δήλωσε συμμετοχή στη Super League-2 και προχωρά στην κατάθεση της εγγυητικής

O Πανιώνιος έγινε η πρώτη ομάδα από τις τέσσερις που προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα της SL-2 που πλήρωσε το παράβολο και συνεχίζει την κινητοποίηση του για τα ποσά της εγγυητικής επιστολής και του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Πανιώνιος είχε λάβει πρόσκληση από την ΕΠΟ για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 και η διοικούσα επιτροπή των Δ. Σκούρα, Α. Βανδώρου και Φ. Κωσταρίδη που είχε γνωστοποιήσει ότι η απάντηση θα είναι θετική, με πρόσφατη ανακοίνωση της, προχώρησε σε συνεργασία με την διοίκηση του ερασιτέχνη Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. στην κατάθεση του παραβόλου των 7.500 ευρώ.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού δήλωσαν την ομάδα στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και συνεχίζουν τις επαφές και τις συζητήσεις με όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν και έχουν την ευρεία οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν τον «κυανέρυθρο» σύλλογο σε αυτή τη νέα σελίδα που είναι έτοιμος να ανοίξει, ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία της πρόσκλησης συμμετοχής.

Το ποσό της εγγυητικής επιστολής για την συμμετοχή στην SL2 είναι 150.000 ευρώ, ενώ το ποσό του μετοχικού κεφαλαίου αγγίζει τις 350.000 ευρώ.

Στο θέμα της εγγυητικής, έχει εξασφαλιστεί η άμεση συνδρομή των μελών της διοικούσας επιτροπής, καθώς και εξωδιοικητικών, επώνυμων φιλάθλων του Πανιωνίου, ενώ για την συγκρότηση μετοχικού κεφαλαίου, αναμένεται η μερική συμβολή του κόσμου του συλλόγου που θέλει να στηρίξει έμπρακτα αυτή τη νέα δύσκολη προσπάθεια που γίνεται και γι΄αυτό το λόγο από την Παρασκευή (20/08) θα γίνει η έναρξη προαγοράς εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Οι προαγορές των εισιτηρίων διαρκείας θα κοστίζουν 50€ , 100€ , 200€ , 500€.

Φυσικά, χρειάζεται μπροστάρης στην γενική κινητοποίηση της Πανιώνιας οικογένειας που θα είναι φυσικό πρόσωπο ευρείας αποδοχής και ταυτόχρονα να έχει την απαραίτητη, οικονομική επιφάνεια, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 350.000 ευρώ που θα χρησιμοποιηθεί για την στελέχωση της ομάδας στην SL-2.

Την ερχόμενη εβδομάδα (25/08) έχει οριστεί να γίνει η γενική συνελεύση του ερασιτεχνη Πανιωνίου με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση νέας ΠΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.