Πανιώνιος: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τη συμμετοχή στην Super League 2

Η ΠΑΕ Πανιώνιος γνωστοποίησε μέσα από ανακοίνωση ότι την Τετάρτη (25.8) θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα για τη συμμετοχή της ομάδας στην Super League 2.

H ΕΠΟ έστειλε επιστολή στην ΠΑΕ Πανιώνιο, έτσι ώστε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για τα επαγγελματικά σαλόνια μέσω του πρωταθλήματος και αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια της μια νέα ευκαιρία. Μάλιστα οι “κυανέρυθροι” απάντησαν θετικά στην συγκεκριμένη πρόταση και κινητοποιήθηκαν άμεσα. Την Τετάρτη (25.8) θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή η συμμετοχή του Πανιώνιου στην Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανιωνίου ΓΣΣ που έλαβε χώρα σήμερα, Σάββατο 14 Αυγούστου 2021, αποφασίστηκε η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των ταμειακώς ενήμερων μελών του Συλλόγου για την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 και ώρα 7:30 μ.μ. στις θύρες 5 και 6, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης:

  1. Ίδρυση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (ΠΑΕ), για τη συμμετοχή στην επαγγελματική κατηγορία “Superleague 2” πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
  2. Επωνυμία της νέας ΠΑΕ.
  3. Ορισμός προσωρινής 5μελούς διοικούσας επιτροπής που θα κινήσει τις διαδικασίες ίδρυσης της ΠΑΕ και θα μεριμνήσει για την πιστοποίηση καταβολής του μετοχικού κεφαλαίου και την υποβολή φακέλου ενώπιον της Ε.Ε.Α. για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και για τις όποιες άλλες διαδικασίες προβλέπονται για τον σκοπό αυτό.
  4. Προσδιορισμός του ύψους του μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, ως ισχύει σήμερα, της τιμής της μετοχής και του ελάχιστου αριθμού μετοχών που μπορεί να αγοραστούν.
  5. Λοιπά θέματα που αφορούν τη σύσταση της νέας ΠΑΕ

Η λίστα των ταμειακώς ενήμερων μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου ακολουθεί άμεσα.

Εκ του ΔΣ του ΓΣΣ Πανιώνιος

Ο Πρόεδρος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.