ΑΕΛ: Πρόταση από την Βολιβία για Χουσίνο

Πρόταση από ομάδα της Βολιβίας έφτασε στα γραφεία της ΑΕΛ για τον Χουσίνο, την οποία ο Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε, ζητώντας καλύτερους οικονομικούς όρους

Πρόταση από ομάδα της Βολιβίας, έφτασε στα γραφεία της ΑΕΛ για τον Αντριάν Χουσίνο. Ο ισχυρός άντρας των “βυσσινί”, Αλέξης Κούγιας, πάντως, αρνήθηκε την αρχική πρόταση, ζητώντας καλύτερους οικονομικούς όρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε επί του θέματος αναφέρει:

“Πρόταση από την ομάδα Α΄ Εθνικής της Βολιβίας για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Adrian Jusino, υπέβαλε ο μάνατζερ του παίκτη, Miquel Riera. Τα χρήματα, τα οποία δίνει η Βολιβιανή ομάδα, δεν ικανοποιούν την ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει στις 30/6/2022 και όπως γνωστοποιήθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βολιβίας ο Adrian Jusino θα απουσιάσει από τις επίσημες υποχρεώσεις της ΑΕΛ από το τέλος Αυγούστου 2021 μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 τρία 15πενθήμερα λόγω της συμμετοχής της Εθνικής Βολιβίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τα Χριστούγεννα του 2022 στο Κατάρ. Ο κ. Κούγιας αρχικώς αρνήθηκε την πρόταση ζητώντας μία βελτιωμένη πρόταση και συγχρόνως αντιπρότεινε ότι εφόσον ο Adrian Jusino παραχωρηθεί στην Βολιβιανή ομάδα, ο ποδοσφαιριστής να επεκτείνει το συμβόλαιο του για άλλο ένα χρόνο ακόμα δηλαδή έως τις 30/6/2023”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.