Απίστευτο: Οι Σουηδοί στέλνουν τον Σβεν Γκόραν Έρικσον στον Πιερικό (pic)

Σύμφωνα με την σουηδική ιστοσελίδα, «expressen.se» ο Πιερικός επιδιώκει να πυροδοτήσει την... βόμβα φέρνοντας στην Κατερίνη τον σπουδαίο 73χρόνο προπονητή!

Απίστευτο κι όμως αληθινό…

Η σουηδική ιστοσελίδα «expressen.se» έβαλε «φωτιά» με δημοσίευμα της στο οποίο αναφέρει ότι ο Πιερικός θέλει να φέρει στην Ελλάδα τον Σβεν Γκόραν Έρικσον. Ο ίδιος ο κόουτς δεν θέλησε να το σχολιάσει ενώ από την ομάδα της Κατερίνης επιβεβαιώνονται οι επαφές!

Το δημοσίευμα της «expressen.se» αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας, είναι ψηλά στη λίστα της ελληνικής ομάδας που είναι στη δεύτερη κατηγορία. Ο Πιερικός από την Κατερινή έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις και θέλει τον Σβένι (Έρικσον) ως νέο προπονητή για την επόμενη σεζόν. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη με τον 73χρονο προπονητή»

Ο Έρικσον ήταν στην Εθνική ομάδα των Φιλιππίνων τη σεζόν 2018-19 και έκτοτε δεν έχει δουλέψει κάπου. Στην πολυετή καριέρα του έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας, το Μεξικό, την Ακτή Ελεφαντοστού και τις Μπενφίκα, Γκέτεμποργκ, Ρόμα, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Λάτσιο, Λέστερ, αλλά και στην Κίνα με τις Γκουανγκζού, Σανγκάη, Σένζεν.

«Ο σύλλογος επενδύει σε μεγάλο βαθμό σε χορηγούς για την επόμενη σεζόν και ο 73χρονος είναι στην κορυφή της λίστας», συνέχισε το δημοσίευμα, ενώ υπογραμμίστηκε: «Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον είναι ανοικτός να αναλάβει, εάν οι συνθήκες είναι σωστές. Το όλο θέμα πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η SportExpressen ήρθε σε επαφή μαζί του, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί να σχολιάσει τις πληροφορίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.