Ξάνθη: Στη Βουλγαρία η προετοιμασία

Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία.

Οι ιθύνοντες της Ξάνθης γνωστοποίησαν ότι η προετοιμασία της ομάδας θα γίνει στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Παράλληλα ενημέρωσε ότι η πρώτη συγκέντρωση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου. Η προετοιμασία θα αρχίσει από τις 30 Ιουλίου μέχρι 13 Αυγούστου.

Η Ξάνθη ανακοίνωσε ότι στο επόμενο διάστημα θα γνωστοποιήσει και τα φιλικά ενόψει του πρωταθλήματος για την Super League 2.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ξάνθης:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου.

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που θα διαρκέσει έως τις 29 Ιουλίου πέρα από προπονήσεις θα περιλαμβάνει τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Pravets, που βρίσκεται ανατολικά της Σόφιας και απέχει περίπου 60 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Η αποστολή του ΑΟΞ, θα αναχωρήσει για το αθλητικό κέντρο της γειτονικής χώρας στις 30 Ιουλίου και θα επιστρέψει στην Ξάνθη στις 13 Αυγούστου.

Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα διαμείνει στο πολυτελές θέρετρο Riu Pravets Golf & Spa Resort, το οποίο βρίσκεται στις όχθες μιας λίμνης και διαθέτει σύγχρονες αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις, ενώ η απόστασή του από την πόλη του Pravets είναι 4 χιλιόμετρα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν τα φιλικά παιχνίδια για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!