SL2: Ο Ιωνικός την άνοδο, στα μπαράζ με Παναιτωλικό η Ξάνθη (hls)

Ο Ιωνικός επικράτησε με ανατροπή 2-1 επί του Εργοτέλη και πανηγύρισε την επιστροφή του στην Super League. Η Ξάνθη κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό και θα διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο στα μπαράζ με τον Παναιτωλικό. Τρίποντο για τα Χανιά κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου.

Χανιά – Διαγόρας Ρόδου: 2-0

Προβάδισμα στην τελευταία αγωνιστική της Super League 2 πήραν τα Χανιά. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Σουντουρά. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα στο τέρμα, ύστερα από κόντρα – σουτ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μπραμπίγια στο 64′ με ωραίο πλάσε.

Συνθέσεις:

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαμπίρης, Νίκολιτς (46′ Αναστασόπουλος), Ζιούλης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας (70′ Μυφτάρι), Κάρλος, Σουντουρά (63′ Καρτσαμπάς), Μπραμπίγια (77′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης (63′ Διαμαντόπουλος), Κάσσος.

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης (70′ Κοντογιάννης), Δημήτρουλας, Νάτσης, Καρατάσιος, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μασούρας (70′ Χότζα), Τσιαντούλας (46′ Μπαστακός), Κάκκο (90′ Αυγενικού), Σμυρλής (60′ Κοντοχρήστος), Γεωργίου.

Ιωνικός – Εργοτέλης: 2-1

Φτωχό το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Εργοτέλη. Η κρητική ομάδα βρήκε πρώτη δίχτυα με τον Κοκκίνη, ο οποίος έκανε το 1-0 στο 60′. Σημαντικό ρόλο στο τέρμα του Εργοτέλη έπαιξε η αδράνεια της άμυνας του Ιωνικού, ο Έλληνας παίκτης ήταν αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες και το αριθμό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Σπανού. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τα πόδια του Μουμίν στο 74′ και στο 81′ ο Μάναλης έκανε το 2-1 για τον Ιωνικό. Επιστροφή για τον Ιωνικό στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος!

Συνθέσεις:

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Κοτσώνης(23′ Μουστάκης, 68′ Μάναλης), Ομάρ, Γκοτσούλιας, Μουμίν(79′ Νιάσε), Ματσούκας, Σινγκ(68′ Πλατέλλας), Ρόλε, Κουϊρουκίδης(68′ Κάστρο)

Εργοτέλης (Γ. Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κόλα, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σερβιλάκης(65′ Ποζατζίδης), Πέιος, Άπι, Τσέλιος, Μπουρσέλης(84′ Πατρινός), Μανουσάκης(84′ Κουατένγκ), Κόνραντ

Ξάνθη – Λεβαδειακός: 1-0

Τα πρώτα 15 λεπτά στο γήπεδο της Ξάνθης ολοκληρώθηκαν χωρίς σημαντικές φάσεις. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες ανέβασαν τον ρυθμό τους. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σκόραρε ο Πάτρικ Έμπερτ με σουτ εντός περιοχής και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η ομάδα της Θράκης θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο επιστροφής στην Super League στα μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

Συνθέσεις:

ΑΟ Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Παντελιάδης (64′ Σχρόιεν, Βέρκερ, Τζούρμαν, Παπάζογλου Τ. (49′ Παπάζογλου Θ.), Ντίνας, Έμπερτ, Τάτος  (64′ Θυμιάνης), Καπνίδης (49′ Δημούτσος), Μικελτάτζε (28′ Σιατραβάνης).

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος (39′ λ. τρ. Μεχία), Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Κονέ (79′ Νίκας), Νίλι, Πολέτο (61′ Ενομό), Συμελίδης (79′ Τζιώρας), Μυτίδης (61′ Ενομό).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.