Super League 2: Οι αριθμοί των playoffs

Η Super League 2 κοινοποίησε ενδιαφέροντα στοιχεία για τα τρία παιχνίδια των playoffs στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι τρεις αναμετρήσεις είναι Ξάνθη – Εργοτέλης, Λεβαδειακός – Χανιά και Διαγόρας Ρόδου – Ιωνικός.

Όλα τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή (16/5) στις 14:45μ.μ.

Αναλυτικά:

Κυριακή τρεις παρά τέταρτο… Η γνωστή ώρα που τα παλιά χρόνια ο κόσμος μετά το φαγητό πήγαινε στο γήπεδο… Κυριακή τρεις παρά τέταρτο και το ενδιαφέρον στα Playoffs της Super League 2 κορυφώνεται με την προτελευταία αγωνιστική.Το πώς θα πάμε στην τελευταία αγωνιστική είναι ένα ερωτηματικό, που θα απαντηθεί μετά τις τέσσερις και μισή. Παρακολουθούμε ένα από τα συναρπαστικότερα φινάλε στην ιστορία της κατηγορίας, που λογικά θα αφήσει εκκρεμότητες για την τελευταία αγωνιστική.

Ξάνθη – Εργοτέλης


Η Ξάνθη πέρασε για πρώτη φορά πρώτη στη βαθμολογία, αλλά η θέση ισχύος αυξάνει την πίεση. Η Ξάνθη είναι αήττητη για 15 παιχνίδια, ωστόσο το ζητούμενο είναι η νίκη, ώστε να πάει στην τελευταία αγωνιστική σε ένα τελικό, αφού την επισκέπτεται ο Λεβαδειακός
Υποδέχεται τον Εργοτέλη, μια ομάδα που έχει δείξει ικανή για όλα και έχοντας να επισκεφθεί την Ξάνθη και τη Νεάπολη, ελπίζει ακόμα να κάνει την επικότερη βαθμολογική ανατροπή. Απέναντι στο αήττητο της Ξάνθης ο Εργοτέλης έχει να αντιπαρατάξει τρεις σερί νίκες στα Playoffs και επτά αγώνες χωρίς ήττα. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Ξάνθη και Εργοτέλης κέρδισαν το παιχνίδι της έδρα τους η κάθε ομάδα.

Λεβαδειακός – ΠΑΕ Χανιά


Ο δεύτερος Λεβαδειακός με νέο προπονητή το Σωκράτη Οφρυδόπουλο, που αντικατέστησε τον Τζιουζέπε Σανίνο, υποδέχεται την ΠΑΕ Χανιά. Μια ομάδα που μπορεί να μην ελπίζει πλέον βαθμολογικά για τις δύο πρώτες θέσεις ωστόσο είναι η ομάδα που σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα πήρε ισοπαλία σε Νεάπολη και Ξάνθη, ενώ νίκησε τον Ιωνικό στην έδρα της. Γυρίζοντας στην αρχή του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ Χανιά έφυγε ισόπαλη από τη Λιβαδειά και την Ξάνθη στην κανονική διάρκεια. Δεν έχει ηττηθεί δηλαδή εκτός έδρας από τους τρεις πρωτοπόρους, παίρνοντας τέσσερις ισοπαλίες.Ο Λεβαδειακός χρειάζεται μόνο τη νίκη για να παραμείνει ο έλεγχος της κατάστασης στα χέρια του. Ακόμα και αν μείνει ένα βαθμό πίσω από την Ξάνθη, θα πάει εκεί στην τελευταία αγωνιστική για νίκη άνοδο.

Διαγόρας Ρόδου – Ιωνικός


Ο Ιωνικός πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στα Playoffs. Η διαφορά των οκτώ βαθμών από την Ξάνθη και τον Λεβαδειακό, όταν στις 17 Απριλίου νικούσε μέσα στη Λιβαδειά, είχε εκτιμηθεί σαν διαφορά ασφαλείας, αλλά μετά από τέσσερα παιχνίδια, ο Ιωνικός βρέθηκε τρίτος. Τελείωσε την κανονική διάρκεια με ισοπαλία με την ΠΑΕ Χανιά, ενώ έχασε και τα τρία παιχνίδια στα Playoffs. Παίζει τώρα στη Ρόδο με το Διαγόρα, όπου θέλει τη νίκη ώστε να μείνει ζωντανός στο κυνήγι για μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Και ξέρει ότι με δύο νίκες θα είναι στη χειρότερη περίπτωση δεύτερος. Όπως ο Ιωνικός, έτσι και ο Διαγόρας έχει τρεις ήττες στα Playoffs, ωστόσο αυτός δεν είχε από την αρχή βαθμολογικές βλέψεις.
Στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες έφεραν 1-1 στη Ρόδο, ενώ ο Ιωνικός έχει να νικήσει στη Ρόδο το Διαγόρα από 2012, σε αγώνα του Περιφερειακού πρωταθλήματος τότε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.