SL2: “Πάτησε” κορυφή η Ξάνθη και έβαλε… φωτιά στα playoffs (hls)

Η Ξάνθη επικράτησε επί του Ιωνικού με 2-0 και "σκαρφάλωσε" στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. "Περίπατος" για τον Λεβαδειακό, ο οποίος επικράτησε με 4-0 επί του Διαγόρα Ρόδου. Ήττα για τα Χανιά με 2-0 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Εργοτέλης – Χανιά: 2-0

Τα Χανιά παρουσιάστηκαν κατώτερα των περιστάσεων και ηττήθηκαν με 2-0 από τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστιικής για τα playoffs της Super League 2.

Χωρίς φάσεις κύλησαν τα πρώτα 20 λεπτά στο Παγκρήτιο Στάδιο. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τα πόδια του Μπραμπίγια στο 23′ όμως ο Κατσιμήτρος μπλόκαρε τη μπάλα.

Στη συνέχεια ο Εργοτέλης ανέβασε το ρυθμό του. Ο Μανουσάκης έκανε το σουτ, όμως ο Κουτζαβασίλης κράτησε το 0-0. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βασιλόγιαννης άνοιξε το σκορ για του Χανιώτες όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στην αναμέτρηση στο 42′, ο Σερβιλάκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κόλα μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Χανίων κάνοντας το 1-0.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Εργοτέλης εκμεταλλεύτηκε την λάθος μεταβίβαση της άμυνας των Χανίων και έκανε το 2-0 με τον Μανουσάκη, ο οποίος πλάσαρε τον Κουτζαβασίλη στο 48′.

Ο Εργοτέλης είναι στην 4η θέση με 45, ενώ τα Χανιά στην 5η με 39.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Σερβιλάκης (90′ Ντουμάνης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κόλα, Πέιος, Τσέλιος (61′ Άμπι), Μπουτσάκης (73′ Κωστανάσιος), Μανουσάκης (73′ Κατσούρι), Πατρινός (61′ Κόνραντ).

Αο Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κάσσος (46′ Νίκολιτς), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Παναγιωτούδης (46′ Πλέγας), Κάρλος (80′ Γκίνο), Τριανταφυλλάκος (46′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (46′ Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.

Λεβαδειακός – Διαγόρας Ρόδου: 4-0

Γρήγορο προβάδισμα για τον Λεβαδειακό, ύστερα από ωραία συνεργασία του Μύγα με τον Μυτίδη. Ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μόλις στο 8′. Στο 31ο λεπτό ο Μυτίδης διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα από την Λιβαδειά, καθώς έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 2-0, κόντρα στο Διαγόρα Ρόδου.

Οι οικοδεσπότες κέρδισαν πέναλτι από το χέρι του Κωστούλα . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θεοχάρης με σουτ στο γάμα έγραψε το 3-0 στο 62′. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Συμελίδης.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 47, αντίθετα ο Διαγόρας Ρόδου είναι στους 30 και 6ος.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Σανίνο):Στογιάνοβιτς, Καραχάλιος (46′ Τζημόπουλος), Λιάγκας, Τσάπρας, Κονέ, Μεχία, Κωστή, Μύγας, Πολέττο (59′ Νίκας), Μυτίδης (81′ Τζιώρας), Μαρίνος (81′ Συμελίδης).

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Ρουγκάλας, Δημήτρουλας (52′ λ.τ Αθανασίου), Νάτσης (59′ Γεωργίου), Μ. Κονέ (46′ Μπαστακός), Μασούρας, Τσιαντούλας, Καρατάσιος (53′ Λινάρδος), Αλάεθ (68′ Κάκκο), Κωστούλας, Μανωλάκης.

Ιωνικός – Ξάνθη: 0-2

Ο Ιωνικός υποδέχθηκε την Ξάνθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τα playoffs της Super League 2. Στο 23ο λεπτό ο Τάτος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη των γηπεδούχων και κατέληξε στα πόδια του Βέρκελ, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Στο 70′ ο Παπάζογλου με κεφαλιά ψαράκι διαμόρφωσε το τελικό 2-0 κόντρα στον Ιωνικό.

Η Ξάνθη ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 48 βαθμούς. Ο Ιωνικός είναι τρίτος με 47 και αυτή είναι η τρίτης συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Νεάπολης.

Οι συνθέσεις:

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου (80′ Μουστάκης), Κύργιας, Κοτσώνης (72′ Σινγκ), Γκοτσούλιας (58′ Νιάσε), Μουμίν, Κουϊρουκίδης (58′ Μάναλης), Ρόλε, Βλαχομήτρος (79′ Μπονέτι), Κάστρο.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Μικελτάτζε (74′ Ντίνας), Τάτος (53′ Σιατραβάνης), Πέτροβιτς (45+2′ λ.τ Δημούτσος), Τσαμούρης (53′ Παντελιάδης), Μπριλάντε, Θ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Τζούρμαν, Έμπερτ (74′ Καπνίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.