SL2: Το ρεκόρ του Κονέ και οι ισοπαλίες της Ξάνθης

Η «ακτινογραφία» της 1ης αγωνιστικής των Playoffs

Η ενημέρωση της Super League 2:

Ο Λεβαδειακός στους τρεις βαθμούς από τον Ιωνικό

Ο Ιωνικός ισοφάρισε δύο φορές το Λεβαδειακό, ωστόσο οι Βοιωτοί έφυγαν με τη νίκη από τη Νεάπολη και πλησίασαν τον πρωτοπόρο στους τρεις βαθμούς. Ο Λεβαδειακός έμεινε για τέταρτο παιχνίδι αήττητος στη Νεάπολη, ενώ ο Ιωνικός ήταν δέκα παιχνίδια αήττητος, από τις 3 Μαρτίου, όταν είχε χάσει πάλι με 3-2, από τον Εργοτέλη.

Ο Εμανουέλ Κονέ, που είχε να σκοράρει τρία χρόνια, αλλά και πάνω από έξι χρόνια με τη φανέλα του Λεβαδειακού, πέτυχε το γρηγορότερο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα στα 30 δευτερόλεπτα από τη σέντρα.

Ο Λευτέρης Ματσούκας πριν από 11 μέρες ήταν ο πρωταγωνιστής στη Λιβαδειά με ένα γκολ και μια ασίστ. Τα ίδια ακριβώς επανέλαβε και χθες, αλλά δεν ήταν αρκετά στον Ιωνικό. Ισοφάρισε και έφτιαξε το γκολ της δεύτερης ισοφάρισης στο Γιώργο Μάναλη. Ο επιθετικός του Ιωνικού ήλθε από τον πάγκο για 18η φορά και πέτυχε το πέμπτο του γκολ ως αναπληρωματικός, όπως και τα προηγούμενα, μόνο που τα άλλα συνοδεύτηκαν με νίκη, αυτό με ήττα.


Θύμα των ισοπαλιών της παραμένει η Ξάνθη!

Το αποτέλεσμα της Νεάπολης θα ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να μπει στο κυνήγι της πρώτης θέσης και η Ξάνθη, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της την ΠΑΕ Χανιά και έπεσε στον τρίτη θέση. Ακόμα και αν έμεινε για 13ο παιχνίδι αήττητη, οι πολλές ισοπαλίες συνεχίζουν να της κοστίζουν. Μάλιστα ήταν η τρίτη σε τρία παιχνίδια φέτος με την ΠΑΕ Χανιά.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έκανε μέσα σε οκτώ μέρες δεύτερη “ζημιά”, καθώς την περασμένη εβδομάδα πήρε και από τον Ιωνικό 1-1. Έτσι παρέμεινε αήττητη ως τώρα στις έδρες όλων των ομάδων που παίζουν στα Playoff! Έχει νικήσει τον Εργοτέλη, ενώ πήρε ισοπαλία από Ιωνικό, Λεβαδειακό, Ξάνθη (δύο φορές) και Διαγόρα!

Ο Βαγγέλης Ανδρέου της ΠΑΕ Χανιά έφτασε τους 100 αγώνες στην κατηγορία.

Ο Εργοτέλης νίκησε στο τέλος

Ο Εργοτέλης επικράτησε του Διαγόρα με 3-1, αλλά έφτασε στο 82′ για να κάνει το 2-1. Απέχει πέντε βαθμούς από την δεύτερη θέση και στη Λιβαδειά στο επόμενο παιχνίδι θα επιδιώξει να την πλησιάσει. Ο Γιώργος Μανουσάκης, αφού νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι, πέτυχε το 8ο γκολ του στο πρωτάθλημα και πέμπτο στα έξι τελευταία παιχνίδια.

Ο Διαγόρας κατάφερε να ισοφαρίσει το γρήγορο γκολ που δέχτηκε, με το Μιχάλη Μπαστακό. Ο Καλαματιανός σέντερ φορ πέτυχε το 20ο γκολ στην επαγγελματική του καριέρα, στο 100ο παιχνίδι του.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου, Σάκης Θεοδοσιάδης, έφτασε τα 200 παιχνίδια στην προπονητική του καριέρα σε Β’ και Γ’ κατηγορία.

Ο Παναγιώτης Λινάρδος του Διαγόρα συμπλήρωσε 100 αγώνες στα ελληνικά πρωταθλήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.