Super League 2: “Κλείδωσε” τα πλέι – οφ ο Εργοτέλης (hls)

Παναχαϊκή και Εργοτέλης (1-1) μοιράστηκαν τον βαθμμό της ισοπαλίας , όπως και ο Καραϊσκάκης με την Δόξα Δράμας (1-1), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για την Super League 2.

Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας: 1-1

Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι Καραϊσκάκης και Δόξα Δράμας, με το παιχνίδι να λήγει 1-1, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής για την Super League 2.

Φτωχό πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ. Στο δεύτερο μέρος π Θεολόγου έκανε το 1-0 για την ομάδα της Άρτας, με καρφωτή κεφαλιά στο 68ο λεπτό. ο Σαμπανίδης που ήρθε από τον πάγκο έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους στο 87′.

Συνθέσεις:

Καραϊσκάκης (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Φετεινίδης, Τάμπας, Θεολόγου, Λόβριτς, Κλιγγόπουλος, Μπρέμπος (32’ λ.τρ. Τσούτσης, 90+1’ Λουίς Φελίπε), Ρουμπανγκούκα (90+1’ Κορέλας), Δούμτσιος, Ναζίμ, Ρούνεϊ (80’ Δερμιτζάκης).

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς, Πινδώνης (72’ Μπελεβώνης), Μπολάκης (82’ Φυτόπουλος), Κουκόλης, Άντερσον, Χάμοντ (86’ Σαμπανίδης), Παπαϊωάννου (72’ Μενσά), Μαυριάς, Κουτσιανικούλης, Κόντος (82’ Μπαράνκο).

Παναχαϊκή – Εργοτέλης: 1-1

Η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Αραβίδη και θα μπορούσε να κερδίσει τον Εργοτέλη, αν ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν αστοχούσε σε πέναλτι, το οποίο κατέληξε στο δοκάρι. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Κόνραντ στο 31′ και χάρισε στην ομάδα την Κρήτης τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή(Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πατάπης, Πλιάτσικας, Πάνος, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (93′ Αργυρόπουλος), Μπάτροβιτς (67′ Γιούσης), Μασούρας (67′ Τσερούτι), Αραβίδης, Κουσκουνάς.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι (63′ Κόλα), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Μπουτζάκης (80′ Κουάτενγκ), Τσέλιος, Μανουσάκης, Κόνραντ, Κωστανάσιος (67′ Μπουρσέλης), Ποζατζίδης (80′ Σερβιλάκης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.